DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nova kolekcija plastičnih čevljev Ipanema za pomlad in poletje 2019

  15. 05. 2019      Iz sveta mode

Pomlad počasi, a zanesljivo trka na vrata, zato je tu pravi čas, da svoj spomladanski čevelj opremite s svežimi novimi kosi. Zato imamo za vas odlične novice, tukaj je nova kolekcija čevljev modne znamke Ipanema .

Ipanema

Blagovna znamka Ipanema je ena najboljših znamk čevljev iz plastičnih čevljev Grendene od leta 2001. Po izjemno uspešnih Melissa , Mel by Melissa in Grendha je ta blagovna znamka hrepenela po izdelavi še enega poletnega dragulja, ki bi ga radi na tisoče žensk z vsega sveta. Ipanema prinaša zanimive oblike jakne, originalno okrašene sandale, pa tudi elegantne klin, pete ali udobne čevlje in zelo priljubljene balerinke za ženske. Na Different.cz smo postavili veliko različnih modelov, tako da lahko izbirate veliko.

Kaj je značilno za Ipanemo? Najprej je ime dobilo po znamenitem eksotičnem okrožju Ipanema v Riu de Janeiru , ki je znano po svoji nenehni živahnosti. Ob tej soseski je čudovita plaža Ipanema Calçadão , tlakovana na mestih z določenim vzorcem, ki jih najdemo tudi na podplatih ali notranjih podplatih teh plastičnih čevljev. Samo, da vas opomnim.

Čevlji Ipanema so narejeni iz udobnega plastičnega Flexpanda , ki ni le mehak, trpežen in prilagodljiv, ampak v glavnem 100% recikliran. Če kupite te modne izdelke, boste uživali ne samo v sebi, ampak tudi v okolju. Poleg tega jih lahko kupite po razumni ceni.

Nova kolekcija čevljev Ipanema za pomlad in poletje 2019 je dih jemajoča. Polno zanimivih oblik, trendnih barv, brezčasne dekoracije in še posebej trpežnih kosov, ki jih boste uživali v številnih poletnih sezonah. Oboževali jih boste tako na počitnicah kot pri priložnostnih oblačilih za delo, za mesto, za izlete, pa tudi za telovadnico.

sandale Ipanema

flip flops Ipanema

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij