DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nova kolekcija jesen / zima 2017

  05. 07. 2017      Iz sveta mode

Poletje je tu in tisto, kar je v modnem svetu povezano s poletjem, so nove kolekcije posameznih blagovnih znamk za prihodnjo sezono. In ker je na Češkem lahko tudi poleti hladno, smo veseli, da se lahko ogrejete z našo novo kolekcijo Desigual za jesen in zimo 2017.

Nova kolekcija Desigual dopolnjuje vse neodvisne ženske, ki se ne bojijo, da bi šle po svoje, svobodno in izvirno. Ne bojijo se iti navzgor in se obleči tako, kot se počutijo. Zato je ta kolekcija navdihnjena z več modnimi trendi - od punk rocka Anglija do osemdesetih . Od mode do plesne glasbe , od ameriške rock scene do modernega španskega vala .

Oblikovno

Na ta način se moška moda kombinira z žensko modo. Glamour se srečuje s priložnostnimi oblačili in punk športi s kombinacijo nepričakovane lepote. Zapuščina španske kulture se znova odraža v vezenih kavbojkah, krilih v obliki kolaža, cvetnih mini krilih, majhnih suknjičih in super vitkih rokerskih hlačah . Na ta popolnoma brezčasni slog ne gledajte kot na upor, ampak kot na razkošje, ki si ga lahko privoščite biti to, kar ste .

obleka Desigual

Tudi pozimi si lahko Boho, ker je slog Boho slog , ki nikoli ne gre iz stila. Desigual se je s tem trendom pojavil že v prejšnji kolekciji in je bil velik uspeh, zato se je Desigual odločil, da bo nadaljeval s to kolekcijo skupaj z Boho.

Nova kolekcija niso le nori kosi, ampak tudi zmerni. Torej si absolutno vsi tukaj izberejo ne glede na starost in status. In kar nas je v tej kolekciji očaralo, so med drugim torbice in dodatki, ki jim ne manjka popolnega dizajna in pridobijo na vrednosti s svojo praktično funkcijo.

Vratna torbica Desigual

Predstavljajte si torbico, katere barvo, obliko in velikost lahko prosto prilagodite. Predstavljajte si, da kupite eno torbico in dobite 2, 3 ali 4 torbice . Takšna torbica vas ne more niti ustaviti zabavati. Zdaj se nehajte predstavljati in se prepričajte sami.

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij