DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nova kolekcija čevljev Melissa na spletnem mestu Different.cz

  13. 02. 2016      Iz sveta mode

Vemo, da plastika že nekaj časa vlada svetu. Od plastičnih torbic Obag, ki so zajeli svet, preko čarobnih dodatkov OPS! Objects, do božanskih plastičnih čevljev Melissa. Trenutno lahko rečemo, da smo pripravljeni na pomlad. Shranili smo ogromno nove kolekcije Melissa in popolnoma smo prepričani, da vas bo njun vonj in slog zaslepil.

Najprej malo o neverjetni ideji o ustvarjanju plastične, dišeče popolnosti. Plastični čevlji Melissa so narejeni iz mehkega materiala, imenovanega Melflex . Ta plastika je revolucionarna predvsem zaradi svoje mehkobe, zato se popolnoma prilagaja obliki vašega stopala. Tako se bodo počutili kot bombaž ves dan.

Druga neverjetna stvar čevljev Melissa je njihov vonj. Ko razpakirate škatlo z novimi Melisskami ali ko pridete v našo trgovino, vas bo osupnil sladek vonj čevljev. Plastika je prepojena z dišečo esenco, ki je nikoli ne zmanjka. Diši po sladkih bonbonih, zato boste hvaležni za vsak par čevljev v čevlju, ker ga lahko ves čas vonjate.

Toda nova kolekcija nam je zadela prav v srce. Vsi čevlji so v našo trgovino prispeli tik pred valentinovim, zato smo prepričani, da je bila usoda :) Prepričani smo, da boste izbrali najlepše barve in stile balerin, copat, sandalov in superge.

Ena od novosti, ki nas je popolnoma presenetila, je baročna kolekcija . Sandale in balerinke v baročnem okrasju so na zalogi v več barvah in verjamejo, da vam ne bo le dišalo. Nadnaravno so božanski z dvignjenimi motivi, ki so kot celota videti izjemno razkošno.

balerinke Melissa

Obstajajo tudi klasične balerine. Vemo, da jih je najbolje nositi spomladi in poleti, zato lahko izbirate med več vrstami. Izberete lahko balerinke s spodobnim majhnim lokom na konici ali obratno z domiselnim in velikim lokom z zlatim okrasjem. Na izbiro imate balerinke z majhnimi cvetovi , odprtim ali zaprtim prstom ali zelo priljubljenim prebijanjem skozi celotno širino čevlja.

Vsi ti slogi so na voljo v več različnih barvnih različicah, zato ne skrbite, da jih ne morete uskladiti s torbico :)

čevlji Melissa

Zelo so nas presenetile tudi plastične superge Melissa, saj tako originalnega kosa nikjer ne vidiš. Ti plastični čevlji so brez pete, namesto plastičnih pa jih nadomešča mehki material, ki spominja na neopren. Na voljo tudi v več različnih barvah .

superge Melissa

Ne pozabimo naše in vaše male ljubezni, zato so z ženskimi čevlji prispeli in otroški. Sladko, dišeče in simpatično. Točno to so plastični otroški čevlji . No, čas je, da se sami prepričate :) Melissky je trenutno pripravljen na Different.cz. Privoščite si drugačno skupino zabave.

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij