+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nova kolekcija čevljev Butterfly Twists jesen / zima 2017

  10. 10. 2017      Iz sveta mode

Ta londonska znamka Butterfly Twists se v svetu mode ni pojavila po naključju. Tako so se pred 10 leti zbrali štirje prijatelji - moški, in kot je običajno pri moških, so se stavili. Kazen za poraženca je bila, da prihajajočo zabavo preživi na 15 cm petah. Vemo, da smo vam zgodbo že vsaj enkrat povedali, vendar se je preprosto ne naveličate in ni škoda, da jo ponovno opomnite. Poleg tega morda te vrstice berejo tisti, ki še niso slišali za blagovno znamko. Zato pijte ali naročite kavo in nadaljujte z branjem.

Torej je nesrečni moški skušal ugotoviti, koliko trpi ženske, ki preživijo ure na petah. Tako je prišel na idejo, da bi dosegel ljudi po vsem svetu. Zavedajoč se, da ženske preprosto potrebujejo tekaške copate za mesto, za delo, za sestanke, pa tudi za nočne zabave , je izumil čevlje, ki so neverjetno udobni in neverjetno kompaktni.

Prijatelji so si sklopili glave in tako je nastala znamka Butterfly Twists . Čevlji blagovne znamke z lahkoto metulja krila. Predstavljajte si, da imate naporen dan, v katerem morate obleči višje pete. In si nato predstavljajte, da v majhno torbico postavite majhno torbo z absolutno elegantnimi in prileznimi balerinami. Metuljo lahko izvlečete, kadar koli jo potrebujete.

Vsi čevlji imajo zelo mehko, spominsko notranjo podplat, tako da lahko preživite ure, umirjene dni. So udobni, udobni na nogi in tudi prefinjen dizajn. Treba je povedati, da je vsaka kolekcija podvržena najnovejšim modnim trendom in letošnjo jesen / zimo 2017 si bomo ogledali prav zdaj.

Balerinaski metuljčki

Odlična novica - nasveti so se vrnili! In modna znamka Butterfly Twists ne zaostaja. Poleg tega je kombinirala praške, rose rose in kačje motive na različnih oblikah, kar preprosto ni napaka. Balerinke so primerne tako za elegantne kot športne obleke. So mehki, lahki in neverjetno udobni.

Balerinaski metuljčki

Balerinaski metuljčki

Superge gležnjarjev Metuljčki

Kolesarji ali gležnjarji so zdaj MORAJI imeti kose, ki zagotovo ne bi smeli manjkati v vašem čevlju. Tako vam predstavljamo popolne, oblikovno dovršene in zelo udobne superge Butterfly Twists v gležnjih trendi v burgundi - vojski. Ustrezate tem korakom k vsaki obleki. Ali barvne ali enobarvne.

superge za gležnje Butterfly Twists

 

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij