+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nogavice kot trendno darilo za božič

  07. 12. 2018      Iz sveta mode

"Nogavice pod drevesom so najslabše darilo."
"Samo ne kupuj nogavic."
"Nogavice noooo!"

Ali slišite ali preberete te zastarele izjave več, kot bi želeli? Pozabi jih! Nogavice niso več nezaželeno ali celo nezaželeno darilo. Danes je čas, ko si želimo nogavice, jih imamo radi, prosimo jih (imam jih na seznamu za Jezusa). Samo izberite prave! In pri tem vam lahko pomagamo ...

Resnica je, da s črnimi ali belimi "fuskami" za božič ni velike pohvale. Toda pri nas lahko izberete nogavice, ki bodo resnično darilo pod drevesom .

Vesele nogavice

Na tisoče barvnih kombinacij in vzorcev, ki vedno prinesejo nasmeh na obraz vsakogar. Dosežete lahko eno nogavico Happy Socks , pa tudi darilno škatlo s štirimi pari v podobnih izvedbah.

Vesele nogavice Nogavice

Slippsy

Na kroju ni rez, zato lahko boksarice ali copate z enakimi motivi primerjate z nogavicami Slippsy. Tako je enostavno ustvariti trendne darilne komplete, na primer za svojo drago polovico.

Slippsy

Calvin Klein

Svetovno znana blagovna znamka Calvin Klein ponuja nogavice za oboževalce bolj subtilnih modelov. Za moške športne in bolj elegantne obleke. Za ženske razigrane, občutljive in ženstvene. Na voljo so tudi darilne škatle in kompleti.

Calvin Klein ženske nogavice

Moške nogavice Calvin Klein

Tommy Hilfiger

Nogavice Tommy Hilfiger so diskretne in hkrati nezamenljive. Ločeno, dve, tri, v darilnih škatlah različnih izvedb, ki jih je treba le postaviti pod božično drevo.

Tommy Hilfiger dámské ponožky

Moške nogavice Tommy Hilfiger

XPOOOS

Avantgardne nogavice, ki vam vzamejo dih ne samo po dizajnu, temveč tudi po kakovosti in udobju. Njihove velikosti so uniseks, zato ne skrbite, da bo prejemnik majhen ali velik.

Xpooos nogavice

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij