+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Ne pozabite na mednarodni dan žensk

  04. 03. 2020      Iz sveta mode

8. marec je že nedelja in številne države po svetu se bodo znova spomnile moči žensk, ki so se borile za enakost, volilno pravico, odpravo diskriminacije in pravičnosti. Da, MDZ ni relikvija socializma, ampak pomenljiv dopust, ki ga ne smemo pozabiti.

Pred tem je bil simbol tega praznika rdeči nagelj. Danes pa donirate raje od recesije ... Izberite letos namesto cvetov modno darilo , ki za razliko od cvetov ne bo zbledelo in bo vaši nadarjeni ženski dalo veliko dlje. Preverite, s katerimi darili lahko nadomestite rože?

Sveče dišijo tako lepo kot rože

Skoraj vsaka ženska ima rada sveče. Dolgo ure diši po notranjosti in je tudi lepa dekoracija. Lahko ga daste svoji mami, babici, teti ali prijateljici. Blagovni znamki Yankee Candle in WoodWick , ki ne navdušita le s svojo aromo, ampak tudi z luščenjem lesenega stena, določata tudi dva vonja, ki ustrezata letnemu času za vsak mesec. In dobiš jih po znižani ceni. Torej s takšnim darilom boste navdušili svoje drage ženske in svojo denarnico.

Namesto cvetja cvetna obleka

Tukaj je! Pomladna kolekcija oblek, nad katerimi bi blestelo srce vašega partnerja. Hočeš, da izgleda dobro, kajne? Zato dajte naš nasvet in ga podarite MDŽ Desmual obleki s cvetnimi vzorci, v kateri preveč cveti.

Vendar obstajajo ženske, ki ne marajo oblek in ne smejo biti kratke, odličen nasvet so majice in vrhovi iz pomladanske kolekcije, ki se prilegajo vsak dan , hlače in krila, tako da dame lahko resnično uživajo v njih, ne glede na vreme.

 

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij