+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nasveti za drugačen videz - Ne bodite leni v modi

  29. 05. 2019      Nasveti za outfit

Naš letošnji moto je: Ne zaostajajte za modo! In to dobesedno. Včasih smo se morali vprašati, kaj fit skupaj, kako in kaj je treba združiti skupaj in če ni neprijetno ,, "združiti blagovne znamke. Poleg tega, da je veliko koristnih nasvetov najdete v naši modni kliniki , smo za vas v tem članku, smo pripravili velik navdih Prinašamo vam barvito na beli barvi - kombiniranje znamk ni nerodno!

Združevanje blagovnih znamk sploh ni nerodno. Treba je nekoliko razmisliti o izbiri opreme za več blagovnih znamk. Zato zagotovo noče nositi kosov z značilnimi logotipi blagovnih znamk. Na primer, lahko nosite top z ogromnim logotipom modne znamke , vendar izberite hlače z blagovno znamko, ki je nevsiljiva. Če izberete obleko ene blagovne znamke in jo usklajujete od glave do pet, vključno s spodnjim perilom, in boste izbrali znamko neposredno kričati, tako da ne bo košer. Izberite zlato sredino. Navdihnite se za te obleke.

1. Obleka

Nesmrtna rdeče-črna kombinacija nikoli ne razočara. Pripravili smo obleko v tej priljubljeni barvni kombinaciji v obliki črnega vrha Tommy Hilfiger , s trendi mrežico ter rdečimi in črnimi kariranimi ženskimi hlačami Scotch & Soda . To osnovo lahko dopolnjujejo denim jopič in superge superge ali črna jakna in črne pete ali saloni Melissa . Omejitve domišljije ni več. Vendar priporočamo, da izberete enobarvne dodatke.

2.izvedba

Še en nasvet je ta enobarvna obleka, ki združuje Desigual, Moodo in Melissa. Prevladujoča barva je fuksija in jo lomijo zeleni elementi in dodatki. Poleg kombinacije blagovnih znamk vam ni treba skrbeti za kombinacije stilov. Ampak spet previdno. Mogoče se letos še posebej nosi športni slog v kombinaciji s priložnostno eleganco. Kar dokazuje to obleko. Nahrbtnik in jakna? Prevelika obleka in sandale s trakom? Prav to je tisto, kar je. Zato smo pred kratkim založili blagovno znamko Moodo , ki je preprost kos, ki ga lahko preprosto kombinirate z zanimivim, barvitim. Igrajte se, zabavajte se, sprostite svojo fanztazii.

3.Oprema

Ko se bliža poletje, je tretji nasvet za obleko ta plažni slog, ki se ga v mestu zagotovo ne bo treba sramovati. Modna in udobna celota iz Desigual, ki jo dopolnjuje O torba z netipično obliko in Crocs drsni copati . Čevlji Crocs se zaljubijo v veliko žensk. So izjemno udobni, zdravi in v tej kolekciji ena lepša od druge. Pod celoto oblecite kopalke, ki lahko ponosno pokukajo in krenejo v življenje.

Kako ne zaostajati za modo? Torej, preverite zdaj in tukaj!

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij