+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

NASVETI ZA BOŽIČNA DARILA, KI JIH DOBIJO

  10. 12. 2019      Different TV CZ / SK

 

Vsako leto vam prinesemo ideje za darila in letos te tradicije ne smemo zamuditi. Do božiča je ostalo le še 14 dni! In to pomeni eno stvar! Skrajni čas je razmisliti, izbrati in kupiti božična darila. Torej začnimo.

Vsi želimo izbrati najboljše, najlepše, najbolj praktično, a preprosto darilo, da nekoga osrečimo. Naj gre za žensko, pločevinko ali majhen čep, želimo dati nekaj, kar resnično ugaja drugemu.

Tu je nekaj nasvetov, ki so res vredni tega. Na primer, sveče. Popolnoma odlično darilo za božični čas. Samo predstavljajte si Prižgana sveča, krožnik s sladkarijami, odeja in pravljica na televiziji. Ali ni to kot sanje? Ne, to je lahko resničnost. Samo izberite. Imamo neverjetne sveče Yankee Candle, ki bodo dišale po vašem celotnem domu ali .... Woodwick sveče z lesenim stenjem, ki imajo učinek na razpok lesa. Če ne verjamete, verjemite. To je čudovit sprostitev.

Druga idealna izbira so stilske torbice blagovnih znamk, kot so Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Desigual ali Guess, ki vas čakajo. In če se želite poravnati s partnerjem, si oglejte razdelek spodnjega perila.

Še vedno oklevate? Po današnjem videu vas ne bo več. To zagotavljamo! Lep dan! Uživajte v predbožičnem vzdušju. Čeprav se morda zdi, da gre samo za stres in hitenje, bo čez nekaj dni zaslužen mir in tišina.

Objavil: Martin Špeta

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij