+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nasvet za spomladansko obleko št.1

  22. 03. 2017      Nasveti za outfit

Pomlad je tu, hej pomlad. Pomlad, ki vzbuja dobro razpoloženje in več apetita po življenju. Več apetita za več življenja in manj dela. Želja, da bi več časa preživeli na prostem s prijatelji in družino. In ker nam ni treba več nositi ogromnih jopičev, se veselimo, da si nadenemo kakšno svežo, trendovsko obleko. In zato vam prinašamo odličen nasvet za obleko za prosti čas v športnem duhu.

Ne bojte se kombinirati blagovnih znamk in stilov, saj se bo letos resnično oblekla. Za to obleko smo izbrali Desigual, Tommy Hilfiger, Crocs in Calvin Klein. Vi, ki poznate te blagovne znamke, ste obrvi dvignili z začudenjem, toda ko bomo predstavili posamezne koščke, boste letos znova padli, ko je Wild Desigual popustil, Tommy Hilfiger ni razočaral, Crocs je presenetil in Calvin Klein uglasil. Če vas še vedno nismo prepričali, nadaljujte z branjem in bodite presenečeni.

Oblikovno

Ker smo želeli izbrati obleko na športnem valu , smo izbrali priljubljeni bombnik Desigual v modrih odtenkih z elementi iz jeansa. Ker nosi več odtenkov modre barve, ga lahko kombinirate z različnimi barvnimi kavbojkami. Izbrali smo temno modre kavbojke Desigual, imenovane "Second skin", kar pomeni "druga koža".

Dizajn Denim Bomber

Temno modre kavbojke

Tommy Hilfiger

Modro podlago smo razbili z univerzalno majico Tommy Hilfiger v klasičnem slogu, ki krasi samo ikonični logotip znamke. Majica je narejena iz kakovostnega in udobnega materiala in ustreza vsem športnim oblačilom, ki si jih omislite.

Tom majica Hilfiger bela majica

Crocs

Ti Crocs čevlji se še niso ogreli pri našem trgovcu, ampak so postali naš najboljši prodajalec. Kdo bi rekel, da se bo blagovna znamka, ki je nekoč zaslovela po svojih ogromnih plastičnih cokleh, letos izšla s čudovitimi drsnimi kosi v srebrni barvi, ki krasijo okusne pajkice in poudarjajo celotno obleko.

Srebrni čevlji Crocs

Calvin Klein

Obleka Dodali smo torbico znamke Calvin Klein znova v modri barvi, ki ima zaradi svoje oblike in videza popolnoma lepo obleko. Cilindrična oblika vam omogoča, da s seboj nosite vse potrebne stvari, od mobilnega telefona, denarnice, dnevnika, ključev do manjšega računalnika ali tabličnega računalnika. Torbico lahko nosite v roki, podlakti in zahvaljujoč nastavljivemu odstranljivemu traku tudi kot križno telo.

Modra torbica Calvin Klein

To obleko si lahko ogledate v našem videu. Navdihnite se;)

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij