DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nasvet za obleko za Valentinovo

  10. 02. 2017      Nasveti za outfit

Valentinovo prihaja, mineva že 4 dni in praznovali bomo praznike zaljubljencev. Dan, ko želimo svoji dragi polovici še malo več. Dan, ko spet ne vemo, kaj bi oblekel, zato smo se odločili izbrati nekaj oblek, ki bi vam lahko pomagale pri izbiri.

Nasvet za obleko za ženske

Večina žensk skrbi, kaj nosijo, tečejo po trgovinah in v zadnjem trenutku poskušajo izbrati popolno obleko, ki bo presenetila moža. Kako pa je, da tega stresa ne naredite? Drage dame, takšen stres sploh ni potreben, lahko se udobno usedete in v nekaj klikih izberete nekaj po svoje . Naredimo to.

Prepričani smo, da imajo moški na ženskah radi obleke in krila , elegantne čevlje s petami - nič težkega. Obleko lahko izberete preprosto, elegantno in romantično. Tiste, v katerih se boste počutili izjemno udobno. Pete so nedvomno popolno ujemanje za vaša oblačila, ki bodo dodali ne le nekaj centimetrov, ampak vam bodo zagotovo vlivali samozavest. S plastičnimi čevlji Melissa si ni treba predstavljati nič neprijetnega , noge bodo udobne zahvaljujoč zmehčani podplati , udobnemu klinčku in brezčasnemu dizajnu . Celotno obleko lahko dopolnite z elegantnim pismom in se odpravite na romantično večerjo.

Ženska rdeča obleka Desigual

Čevlji Melissa

Oblikovna črna torbica

Oprema za moške

Gospodje se spomnite, ženske imajo spet radi majice! Srajce vas bodo pod nobenimi pogoji naredile za nežnejšega. Moška majica je lahko dopolnjena z vrečko ali neformalno kravato. Če pa ne želite biti popolnoma elegantni, se ne bojite kombinirati majice s kavbojkami in enobarvnimi hlačami. Obleko lahko razbije z udobnimi superge Converse in ne pozabi teči za rožo. In vedite, da se bo vaša žena spet zaljubila na prvi pogled.

Moška majica Scotch & Soda

Moške kavbojke Scotch & Soda

Moške superge superge

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij