+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nasvet obleke št.10

  09. 10. 2017      Nasveti za outfit

V drugi epizodi naše serije Outfit Tip bomo pogledali, kako se oblačiti za bolj formalne priložnosti v slogu, izvirnosti in udobju. Ne glede na to, ali imate službo, za katero je potreben uradni dresscode, ali pa se odpravite v gledališče (ne le v opero) ali pa vam je ta slog všeč za priložnostno obrabo. Ste na pravem naslovu. Predstavljajmo si posamezne kose, ki smo jih kombinirali v popolnoma brezčasen outfit.

Krila, vrh in pulover tvorijo trden temelj. Izbrali smo vse tri kose ene blagovne znamke - Desigual . Osnovni in prefinjen kos je svetlo siva denim krilo Desigual z neverjetno vezenjem, prepleteno s srebrnim šivom. Krilo je daljše, sega tik nad koleni in ima višji pas. V krilo smo nataknili svež bel Desigual top . Njegov romantični okras smo skrili, vendar ga lahko nosite čez.

Obleko je dopolnil luksuzni pulover iz črno-srebrne barve v asimetrični izvedbi. Pulover je popoln, njegova netipična zadrga na rami je zelo domiselna in zahvaljujoč njemu lahko pulover nosite na več načinov. Popoln vtis smo poudarili z majhno torbico Calvin Klein crossbody v črni barvi s srebrnimi nastavki. Torbica je kot nalašč za obleko. In kamor koli greš, ne pozabi biti drugačen.

ženski pulover Desigual

spodnja majica Desigual

krilo Desigual

torbica Calvin Klein

Več navdiha lahko dobite v videu ...;)

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij