+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Namig za obleko št.14

  02. 01. 2018      Nasveti za outfit

Ne hladno kot hladno! Zimo lahko naredimo bolj prijetno, ne le lepe zimske počitnice v gorah, ogrete z razpokajočim kaminom za hrbtom ali božičnim vzdušjem, ampak predvsem tako, da oblečemo topla oblačila, da nas ne bo posebej zeblo. Mnogi od nas ne marajo zime samo zato, ker menijo, da morajo nositi nespodobna, večplastna oblačila, v katerih se počutijo kot polarni medved. Tako imamo odličen nasvet za zimo, stilsko obleko, v kateri se boste počutili udobno in odlično.

Ker smo pri izbiri te preproste obleke vedno kombinirali blagovne znamke, se je nismo bali niti se bali barv, ampak smo ohranili zimski slog. Tako smo izbrali kose v svetlo modri in sivi barvi , ki se popolnoma prilegajo skupaj.

Izbrali smo asimetričen in zelo moden Desigual top, razkošno in popolnoma udobno jakno Deha , dopolnjeno z udobnimi in elastičnimi kavbojkami Scotch & Soda . Na nogah smo izbrali, kako drugačen je od toplega emu , ki uravnava temperaturo in ki ga lahko nosite od zime do pomladi.

Škornji imajo kroj gležnja in jeansa v svetlo modri barvi. Dodali smo Outfit torbico Calvin Klein , ki v raju torbice ne bi smela manjkati in ki jo lahko preprosto primerjate s katero koli drugo, drugače obarvano obleko.

suknjič Deha

siva majica Desigual

Kavbojke Scotch & Soda

Emu denim valenki

torbica Calvin Klein

Več navdiha z nasveti za obleko najdete v našem videu!

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij