+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Namig za obleko št.11

  24. 10. 2017      Nasveti za outfit

Se odpravljate na pomemben sestanek ali prvi zmenek in spet nimate kaj obleči, tudi če vam omara poči po šivih? Brez skrbi, imamo razumevanje in odličen nasvet za obleko! Ne glede na sestanek, dame, morate vedeti, da obleke dobesedno postanejo moški in da moški na ženskah ljubijo obleke in ženske dejansko obleke. Torej, naš nasvet za obleko bo tokrat o obleki. In o znamki Desigual . Poglejmo ga.

Ampak to ne bo navaden oblačila bo očarala ,, "in da je čarobno palico g Desigual. Simsalabim, vam predstavljamo popolno, natančno in najbolj usklajeno obleko. Te obleke Desigual so se popolnoma ujema s to večnamensko torbico Desigual , in se splača .

Ker če kupite to torbico, dobite še eno brezplačno! Pozor, figurativno. Torbica je večnamenska , kar pomeni, da namesto ene torbice dejansko imate dve torbici in se izplača. Samo zavijte z ene strani na drugo in imate drugačen motiv in kljub temu enak dizajn. Oba motiva sta kot nalašč za obleko, eden je lahek, drugi temen. Torbica ima na vsaki strani funkcionalno loputo, pod katero se nahaja isti prostor. Torbico lahko nosite kot post, vendar po pritrditvi nastavljivih naramnic kot križno telo.

Torej obleka? Nimate napake. Narejene so iz močnega in kakovostnega materiala, zato večji trebuh in hrbet odvlečete, rokavi so tričetrtinski in zadaj izrezani. Podčrtano. Poudarjajo prednosti, skrivajo pomanjkljivosti in si jih lahko privoščijo vsaka dama, dama in dama, ne glede na starost in status.

dizajnerska večnamenska torbica

In če tega ne veste, naj vas navdihne naš video.

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij