+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nakup kopalke v zadnjem hipu

  13. 08. 2019      Iz sveta mode

Se odpravljate na zadnji dopust? Potem bo nakup kopalke malce zadnja minuta! Brez skrbi, imamo jih na zalogi, tako da jih lahko pravočasno zapakirate.

kopalke Desigual

Kopalke Calvin Klein ali Tommy Hilfiger so različne, vendar imajo skupno eno stvar. Odlični fit kosi, ikonični logotipi in nepremagljiv dizajn, ki jih boste imeli radi in tiste, ki jih vidijo.

kopalke Calvin Klein

Zgornje dele lahko izberete brez pritrditve, na vezalkah ali s zaponko, spodnje pa v klasičnem hlačnem rezu, tu in tam z vezalkami ali učinkovitimi kroji.

Obstajajo tudi opazno domiselni modeli, kot so mrežaste kopalke ali enodelne kopalke , ki so že nekaj poletne sezone Top, zato se, če se jih ne bojite in ste pripravljeni poročiti porjavitev nekaterih delov telesa, pojdite vanje! Izgleda bolj seksi, kot se morda zdi.

enodelna kopalka Desigual

Je tvoja draga polovica pozabila, da se mora tudi on v nečem kopati, in ne boš spakiral starega zmedenega kopalke? Oblecite mu kopalke Calvin Klein ali Tommy Hilfiger , v udobnem dizajnu ne samo za kopanje in sončenje, ampak tudi srkanje na plaži - verjemite, da bodo kratke hlače zamenjale in jih ne bodo želele sleči celo poletje.

moške kopalke

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij