+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nakit kot sanje

  06. 12. 2016      Iz sveta mode

"Nobena lepa ženska ne bi bila užaljena z dragim svetlečim draguljem!"   Tudi če se ne spomnite, katera najljubša pravljica je bila ta stavek, morate priznati, da je resnična. Nakit bo ugajal vsaki ženski, ne glede na to, ali jo kupi ali prejme od nekoga kot darilo.

Ogrlice, zapestnice, prstani, uhani in broške nas vse okrasijo, dopolnjujejo naše obleke in si polepšajo obraz vsak dan, na družabnih dogodkih, v službi ali na zmenku.

Poiščite res izvirne in nezgrešljive kose, s katerimi se boste jasno razlikovali.

Fringe je hit ne le na oblačilih, čevljih ali torbicah. So popoln element tudi na izrazitih ogrlicah Doca v dveh barvah. Zahvaljujoč netipični obliki jih preprosto postavite čez glavo in obrob več verig in kroglic, da laskavo tečejo po dekolteju.

ogrlica Doca

Če imate radi dolge trendovske ogrlice, ki se ujemajo z majhnimi črnimi in kavbojkami, ter preprosto majico, potem bo ta idealen kos nakita Doca očaral vas in vašo okolico, da ga pokažete.

Ogrlica Doca

Zapestnica, ki ustreza vsem in vedno? Z zapestnicami Desigual je lažje odločanje, saj jih imate praktično 3 v 1. Vsi ostali in vsi nepremagljivi. Lahko jih nosite skupaj ali ločeno in jih enostavno kombinirate z drugim dizajnerskim nakitom .

Zapestnica Desigual

Uvajanje uhanov je zdaj rutina. Zakaj torej ne bi bilo nekoliko prijetnejše? OPS uhani ! Predmeti so srčna zadeva, kot kaže njihova oblika. Kamni Swarovski so namišljena "zaledenitev" in vse kar morate storiti je, da izberete pravo barvo za vas.

Uhani Ops! Predmeti

Ali hrepenite po zaročni prstani? Žal ne bomo zagotovili ... Atipičen in eleganten prstan, ampak ja! OPS Prstani! Predmeti so narejeni iz prijetnega silikona, okrašene z drobnimi kamni Swarovski in njihovo velikost, ki si jo nastavite sami. S takim prstanom bo vaša roka videti kot dragulj sam.

Ring Ops! Predmeti

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij