+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Naj bo Cup - termos, ki ima smisel

  26. 10. 2018      Iz sveta mode

Kava za odhod, čaj za ogrevanje v hladnih dneh, božična skodelica na ogled mesta?
Vroči napitek v skodelici, ki ga po uporabi preprosto vržete - preprost, hiter, a ne ekološki!

Vsako leto po vsem svetu izdelajo približno 500 milijard plastičnih skodelic, ki jih brezskrbno vržejo v stran ... Pomislimo ... V Avstraliji so že zdavnaj pomislili in začeli izdelovati skodelice / skodelice, ki jih lahko uporabljamo znova in znova, da bi olajšali svoje najljubše pijače okolje.

neekološke plastične skodelice

Keep Cup je eleganten termo vrč, čeprav ne dobesedno - pijača ostane topla 20-30 minut , ne dolge ure. Njen obstoj je predvsem ekološki , saj svet porabi vsako skodelico Keep Cup zmanjša porabo navadnih plastičnih skodelic.

Narejena je iz polipropilena ali stekla , ne vsebuje BPA in ni strupena. Ni vam treba bati, da bi ga dali v pomivalni stroj ali segrevali v mikrovalovni pečici.

Izbirate lahko med več različnimi velikostmi in široko paleto barvnih kombinacij. Obstajajo tudi izvirne omejene izdaje. ki bo navdušil njihov dizajn na prvi pogled.

Naj bo CUp Large

Naj bodo Star Star Wars

Obdržite pokal srednje

Ste izbrali svojega? Če ne, izberite https://www.different.cz/keepcup .

Konec koncev, s skodelico Keep Cup boste videti bolj stilsko kot navadna skodelica in poleg toplega napitka v njej se vam bo tudi zdelo toplo, da ste naredili nekaj lepega za naše okolje.

Naj čaka

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij