+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nahrbtniki Anekke

  07. 11. 2018      Iz sveta mode

Trend nahrbtnikov je v polnem razmahu! Različni smo že padli brez glave, odložili smo njihove torbice in navdušeno posegali po nahrbtnikih, torbah in torbah, vsak po svojem slogu. Sprijaznimo se, pogosto ne gre samo za modo, ampak tudi za relief našega hrbta ...

Vsaka ženska to zagotovo ve. Vsak dan je torbica polna malenkosti, ki tehtajo več, kot bi, če bi v torbo položili tri opeke. Marsikdo od nas ne doda prenosnika, dnevnikov, knjig in vzame nakup na drugo roko, da bo nekoliko bolj uravnotežen, kajne? In boli ga hrbet ... in bolijo ga ramena ... in roke .

Torej nehajte pri nas! Dosezite nahrbtnik, ki vas bo razbremenil, poleg tega pa boste šik! Naša nova ljubezen, ki jo preprosto moramo deliti z vami, so nahrbtniki Anekke ! To je preprosto pogostitev za oči!

Anekke

Zgornji kos je nahrbtnik z vlečnimi vrvicami Anekke Aviator - praktičnost v kombinaciji z originalnim dizajnom bo pritegnila vašo pozornost in vaše srce! Izgleda odlično za bolj športno obleko s superge, ampak tudi bolj eleganten model.

nahrbtnik Anekke Aviator

Nahrbtnik, o katerem bi morali razmišljati, če imate hčerko doma, je nahrbtnik Miss Anekke maxi . Morali jo boste skriti pred njo ali jo samo deliti! Verjemite, da je za potovanja ali počitnice odlična ne samo vaša priložnostna obleka, ampak tudi šola.

Gospodična Anekke

Za športne aktivnosti ali na festivalu obvezno nosite raztegljivo torbo , na primer z motivom Benetk v Italiji.

Anekke Bella Venezia

Se vam zdi, da vidite Harryja Potterja? Oči varajo , to je netipičen nahrbtnik Anekke z zanimivo obliko in detajli, iz katerih si je težko odvzeti oči. Toda resnica je, da resnično izgleda kot čarovniški svet.

Anekke Aviator

So te dobili? Mogoče tik po branju položiš svojo nagnjeno torbico na dno omare in poiščeš nahrbtnik :-) Več modelov si lahko ogledate tukaj https://www.different.cz/damske-kabelky-tasky__typ_batohy ali na našem videu, res je na izbiro.

 

 

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij