DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Nahrbtnik namesto torbice - trend, ki ga postavljajo tudi fizioterapevti

  09. 04. 2018      Iz sveta mode

Ali vam partner pravi, da še vedno razmišljate o prav velikem? Tokrat boste imeli as do rokava! S trendom elegantnih nahrbtnikov razbremenite hrbet! Zato vas je treba za nov kos v kolekciji pohvaliti in ne grajati!

Kar bomo govorili, je ženska torbica, ki pogosto skriva več kot čarobni šotor v Harryju Potterju. Kot dokaz, če jo pustiš prijateljici ali možu, da jo nekaj sekund drži, po grozoti "ali v njej vlečeš opeke", je jasno, da se danes skriva več kot nujna trojica - denarnica, ključi, telefon .

Na ramenih pogosto nosimo dnevnike, kataloge, knjige, revije, nakupovanje, prenosnik, rezervna oblačila, hrano ali kozmetične kozmetičarke. Teža raste in z njo bolečine v hrbtu, vratu in ramenih. Tako smo trend nahrbtnikov pozdravili ne le kot ugodno spremembo na področju modnih dodatkov, temveč tudi v smislu zdravja. Verjemite, da vas bo celo ortoped ali fizioterapevt navdušil, ko vas bo spet videl z nahrbtnikom namesto torbice čez eno ramo, ko se boste vrnili, da bi se pritoževali nad bolečino, ki jo ženske dejansko delamo same.

In ker nahrbtniki še vedno niso okusili vseh dam, punc, žensk, bomo poskušali dokazati, da je res vredno! Ni več govora o športnih rokavicah, grdih oblikah ali neprimernih barvnih kombinacijah. Tečaj vključuje nahrbtnike, ki zaslepijo igriv dizajn, domišljijo in eleganco.

V preprostosti je lepota! To dokazuje nahrbtnik Desigual v mehki, ženstveni kombinaciji prašno rožnate in zlate barve. Odlično dopolnjuje vsako obleko, bodisi športno, priložnostno ali elegantno, ter ji da pravo mero romantike in izvirnosti.

nahrbtnik Desigual

Imate otroško dušo, ki hrepeni po nahrbtniku z nekaj igrivosti in svežine? Potem doseči za Anekke znamko in vam ne bo žal. Nahrbtniki Anekke različnih velikosti in romantičnega dizajna so idealna dodatna oprema za vsak dan.

nahrbtnik Anekke

Prihaja poletje, zato boste zagotovo imeli kakšen glasbeni festival, zabavo na plaži, izlet ali dopust. Odpravite se na poletno pustolovščino s tem nahrbtnikom Desigual v boho chic slogu, saj bo praktičen in postal spremljevalec.

barvit nahrbtnik Desigual

Nahrbtnik Tommy Hilfiger privlači pridih razkošja in elegance. Nežna barvna kombinacija, zlato okovje in osupljiv dizajn lepo dopolnjujejo elegantne obleke za poslovna in romantična srečanja.

nahrbtnik Tommy Hilfiger

Zato ne skrbite za spremembe in včasih skrivajte torbice na dnu omare! Dosezite za nahrbtnike, ki premikajo modni svet!

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij