+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Modni trendi z Fashion Weeks 2019

  06. 05. 2019      Iz sveta mode

Kaj se bo nosilo letos? Kakšni so trendi v modni industriji? Lahko smo si ga ogledali in se navdihnili na letošnjih tednih mode . Za tiste, ki ste letos zamudili, imamo odlične novice. Prinašamo vam poročilo najpomembnejših informacij iz Milana, Pariza, New Yorka, Londona in Pilsena, natančneje od našega prodajalca. Zato se usedite nazaj in bodite navdihnjeni.

Pariški teden mode

Trendi leta 2019

Preden se lotimo določenih vrst, vam bomo predstavili glavne splošne vidike trenutnih modnih trendov. Predvsem so trenutno "v" bogata dekoracija, obrobje, polka pike in odtisi. Plastični dežni plašči in drugi kosi oblačil iz tega materiala. Naravni vzorci in živalski motivi in ali pastelne barve in barvni slog. Že 9 let tečemo v obliki modnih znamk Melissa ali zdaj O bag , živalske in divje modele pa na kratko predstavlja Desigual .

Teden mode v Parizu

Teden mode v Parizu je potekal zadnji, a en teden v januarju. Kjer so bili številni udeleženci priča ponovnemu rojstvu dizajnerskega podpisa kožnega krojenja in super kratkih oblek za zabave, ki so bile namenjene novi legiji kupcev tisočletja. Drugje v mestu je Gucci debitiral v Parizu, Chanel je pobegnil na plažo in Louis Vuitton se je odpravil nazaj v prihodnost. Kaj pravi pariški teden mode? Definitivno so priložnostne jopiči. Takšno jakno boste našli v obliki blagovne znamke Moodo. Vsekakor velja omeniti kolesarske kratke hlače. Ta modni trend se morda zdi nekoliko čez črto, toda roko na srce, ga niste vprašali po vrnitvi ledvic?

 kolesarske kratke hlače 

Teden mode v New Yorku

Letošnji teden mode v New Yorku je bil februarja drugi teden in je bil spet poln krasnih modnih navdihov. Vsekakor je treba omeniti živalske vzorce, vrnitev slamnatega patchwork-ja , nenehne barvne kombinacije. Kot so rumena z oranžno ali rdeča z roza ali priložnostne kostume. Kar zadeva živalske motive, lahko dejanska živalska dlaka izgleda brez stila, vendar nošenja živalskih odtisov zagotovo ni. Živalske vzorce so vedno nosili in nosili. Od realističnih rekvizitov iz kože pythona in leoparda do ohlapno navdihnjenih različic v vrsti sladkih barv, kot so roza, sivka in banana.

živalski vzorci

Teden mode v Londonu

Londonski teden mode je potekal v tretjem tednu februarja. Tik po newyorškem tednu mode. Orange je bila nova črna v New Yorku, rdeča pa je bila zmagovalka v Londonu. Simbolika ljubezni, strasti, ognja, krvi in hudiča. V Londonu je seveda obstajal tipičen karirasti vzorec, ki je značilen za Britance. In nesmrtno črno usnje.

pleten vzorec

Teden mode v Milanu

Teden mode v Milanu se je zgodil prejšnji teden februarja. Vzorci, vzorci, vzorci - to je glavni modni trend milanskega tedna mode in ne bojte se jih kombinirati. Druga obveznost so mrežasti koščki ribje mreže ali ribje mreže, vendar ne smemo pozabiti na nesmrtne polke različnih velikosti.

vzorci

V naslednjem videoposnetku vam bomo predstavili 3 vrhunske "Different" obleke, ki sledijo trendom, ki so jih navdihnili Fashion Weeks 2019!

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij