DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Modni dodatki Desigual - nova kolekcija FW19!

  10. 07. 2019      Iz sveta mode

Nova kolekcija Desigual za jesen in zimo 2019 prinaša veliko novih, lepih, praktičnih in predvsem oblikovalskih modnih dodatkov. Kar se bomo pogovarjali z vami, drage dame, torbic ni nikoli dovolj. Kaj pa dodatki, kot so denarnice ali šali, ki bodo popestrili vaše obleke. Oblikovne denarnice so med vrhunskimi dodatki, s katerimi bi znamka res lahko zmagala, saj niso le lepe in praktično strukturirane, ampak so preprosto izdelane do najmanjših podrobnosti. Del vsake jesenske ali zimske obleke bi nedvomno moral biti Desigual šal, če ga še vedno radi nosite, pa se navdihnite.

Oblikovne torbice

Nova kolekcija ima tudi čudovite torbice Desigual . Ne le da lahko izbirate med ogromno raznolikostjo različnih oblik in barv, temveč tudi med možnimi spremembami. Desigual se še vedno nadaljuje na valu večnamenskih kosov. Zato je super, da za ceno ene torbice dejansko dobite tri torbice. Kar se izplača. Poleg torbic lahko izbirate tudi med čudovitimi torbami ali nahrbtniki Desigual vrvic.

ženska torbica Desigual

Šali Desigual

Zanimivi modeli, materiali in številne vezi, kot so na primer šali Desigual, v katere ste se dolgo zaljubili, in nič čudnega. Ne samo, da so prijetni na dotik, ampak se tudi vaše občasne obleke nenadoma spremenijo v nenavadne. Pozimi se poleg tega segreje, torej kaj več si lahko zaželite kot šal, ki opravlja odlično funkcijo.

Šali Desigual

Denarnice Desigual

Majhne, srednje velike ali velike, dizajnerske denarnice v različnih oblikah, materialih, izvedbah in izvedbah. Izbirate lahko veliko. Ali imate radi urejene kartice in vizitke? Ali vse skupaj v večjih predelkih? Se bolj veselite manjših torbic, ki se lahko prilegajo le majhnim denarnicam? Za vas so narejene tudi dizajnerske denarnice. Poleg tega jih boste v večini primerov popolnoma ujemali z Desigual torbicami v istem dizajnu.

denarnice Desigual

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij