+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

MODNI DODATKI CALVIN KLEIN

  04. 03. 2019      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, jydxUSS9jig)%

KALIN KLEIN

V tej sezoni se je Calvin Klein odločil, da bo svojim izdelkom dal svetle odtenke barve.

Glavni sta fuksija in roza . Zakaj te barve? Precej preprosto je, popolnoma se prilega vsem. Ne glede na tvoja oblačila. Če ste brineta, brineta ali blondinka, ni nič problema. Vedno bo v redu, predvsem pa vam bo ustrezalo.

Calvin Klein že tradicionalno prihaja z zelo priljubljenimi torbicami, šali in baseball kapicami, ki so vam bile še posebej všeč. Če se bolj osredotočimo na torbice, imamo edinstveno in novo obliko. To je čudovita torbica z mnogimi funkcijami. Lahko ga nosite čisto v roki ali pa ga lahko elegantno položite čez ramo (kot križno telo). Ta lepa torbica ima nešteto prednosti, zato si oglejte video. Simča jih bo naštela vse za vas. In da obstajajo!

Letošnja kolekcija poleg že omenjenih torbic vsebuje tudi dvostranske pasove. Gre za prihajajoči pojav, o katerem boste zagotovo slišali. O njih boste slišali zlasti v našem videoposnetku, zato pozorno poslušajte, pazite tudi, kako čudoviti so. Pri nas je bila spet ljubezen na prvi pogled!

Če pa vas zanimajo še druge novice, kliknite na video in si oglejte, katere lepe kose so oblikovalci CK pripravili za vas .

KABELI CK

Objavil: Martin Špeta

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij