DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Modni dodatki Calvin Klein

  20. 02. 2017      Iz sveta mode

Vsi zelo dobro poznate modno znamko Calvin Klein , celo veste, da smo vam Calvin Klein spodnje perilo ponujali že kakšen petek pri našem šoferju. Toda verjetno ne veste, da vam zdaj ponujamo veliko več, modne dodatke Calvin Klein. Drage dame, naj vam predstavimo torbice, denarnice in druge "lepotice", ki preprosto - MORAMO!

Začelo se je zelo tiho, ko smo se začeli spogledovati z mislijo, da je Calvin Klein odličen in da lahko razširimo ponudbo te blagovne znamke. S to idejo smo se nekaj časa igrali, dokler si nismo ogledali, kaj vroči kosi Calvin Klein dejansko ponujajo, in smo podlegli. Ko je prispela prva šarža, smo jih skoraj vse razdelili, ne skrbite, kri ni pritekla, a vsi smo se strinjali, da moramo dobiti le te unikatne kose in ker teh draguljev ne želimo obdržati samo zase, imamo za vas majhno priporočilo .

Ženska torba Calvin Klein

Torbice Calvin Klein so izdelane do najmanjših podrobnosti, večina je iz sintetičnega usnja, vsebuje več priročnih predelkov za jasno postavitev, ima odstranljiv in nastavljiv trak in celo vključuje "vrečko za prah" za shranjevanje, preprečevanje prahu in drugih naplavin. Seveda torbice vsebujejo tudi ikonični logotip blagovne znamke.

Torbica Calvin Klein

Denarnice Calvin Klein

Denarnice Calvin Klein se vedno odlično prilegajo torbicam, Calvin ponuja različne oblike in velikosti, seveda pa ni praktične postavitve in ikoničnega logotipa.

Denarnica Calvin Klein

Modni dodatki Calvin Klein

Na našem spletnem mestu najdete še druge zanimive dodatke, kot je ta eleganten etui Calvin Klein , ki ima praktično uporabo za shranjevanje kovancev, majhne kozmetike ali ključev. Poleg tega ima torbica karabinko, ki jo pripnete kjerkoli se vam zdi primerno, na torbico, zanko hlače ali ključe.

Kovček za kovance Calvin Klein

Seveda vemo, da je ženska odsev moža in tudi, da je moški odsev svoje žene, zato tudi mi, gospodje, nismo pozabili. Tudi moški lahko nosijo torbice in torbe, danes je drugačen čas. Čas, ki pravi: "Gospodje, ne bodite sramežljivi in podležite modi!"

Moške torbe Calvin Klein

Moška torba Calvin Klein

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij