+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Modna revija Desigual in Scotch & Soda

  09. 07. 2015      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, MtIhQAmICd0)%

V hotelu Pilsen Continental, ki je resnično lep v slogu First Republic, je potekal velik modni dogodek - Las Vegas Fashion Show by Dailly. Tu smo predstavili nove kolekcije blagovnih znamk Desigual in Scotch & Soda v popolnoma razprodanem hotelskem prostoru. Veliko modne zabave, čudovitih modelov, odličnih banketov in igralnic kot v znamenitem mestu greha - Las Vegasu. Vse v enem večeru na enem mestu;)

Modna revija je bila res dobra in modeli so imeli pomol, prekrit z rdečo preprogo, kot prave zvezde. Ljudje so se zabavali in to je najpomembnejše.

V tej naslednji epizodi naše modne internetne televizije si lahko ogledate tudi zakulisje dogodka. Kot so upodabljali modeli, so pripravljali, kako so ljudje uživali ... pa tudi kako globoko so si ogledali razstavo po modni pisti. Desigual in Scotch & Soda sta jima resnično ustrezala. A že imaš sliko o sebi.

V kolekciji Desigual so bili tudi plesalci in majhni otroci, ki so resnično uživali v njihovi predstavi. Scotch & Soda sta v hotelu First Republic odlikovala eleganco in pravo modno ustvarjalnost.

Spremljajte nas naprej in bodite drugačni;)

Objavil: Milan Polák

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij