DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Mercedes Benz Praga Fashion Weekend

  04. 10. 2014      Iz sveta mode

V obdobju 4.- 7.9. Praga je zaživela s kulturnim dogodkom z modnim podtonom in imenovali so ga Mercedes Benz Prague Fashion Weekend. Ni treba posebej poudarjati, kakšen generalni partner je bil nemški proizvajalec avtomobilov. Prav tako ne gre za enega največjih modnih dogodkov na Češkem. Ta dogodek je zelo priljubljen ne le pri nas, ampak po vsem svetu (New York, Sydney, Berlin itd.), Kjer spada v svetovno mrežo modnih tednov MB. Kljub temu je s pravicami tedna mode težje. Dejansko imamo teden in vikend. To je posledica sporov glede blagovne znamke in imena. Toda o tem naslednjič;)

Kakor koli že, kadar koli lahko vidite normalno "smrtno" ustvarjanje oblikovalcev iz Češke in Slovaške in vidite pomembne češke in tuje goste.

Imel sem priložnost, da grem v oddajo Odivi v nedeljo. Gre za češko blagovno znamko mlade Eve Burkertove, ki je ne boste pogrešali tako zaradi svoje divje vizualnosti kot zbirke, ko pravi: "Nova serija se začne v trenutku, ko začutim, da zmorem vse. Gre za pot od belega papirja do morja ter težavnost in enostavnost vrnitve na otrokovo naivnost in neposrednost. "Toda ne prehitevajmo in začnimo od začetka. Ko ste prispeli na Vaclasov trg, se je v bližini nekaj dogajalo. Pred veličastno stavbo pravne fakultete Karlove univerze, kjer je potekal dogodek, je bilo precej zasedeno in nabiranja ljudi, "stiliziranih", ni bilo mogoče opaziti.

MBPFW 2014 MBPFW 2014

Za trenutek sem se počutil kot nekje na ulici v NY, kjer sem bil pred kratkim in kjer so bile celo stvari, ki jih človek ali vsaj jaz osebno nikoli ne bi naredil in bi jih lahko nosil. Ne morem reči, da ne bi šel z modo ... Toda pri tistih delih, za katere praviš, da so neuporabni, se temu preprosto ne moreš izogniti. In kako super gledajo na druge! Cel dan sem lahko sedel pred zgradbo in samo gledal, kaj nosijo drugi. Že v tistem trenutku je bil to šov zame :) Ko sem prišel v dvorano, sem se malo ustavil, bil je klasičen avditorij in golo okolje z visokimi stropi, ki nikoli niso bili videti zelo dobro. Celotno vzdušje je ustvaril mlad "fant" s curly grivo, ki je tolkel po bobnih.

Bobnar na MBPFW 2014 Bobnar na MBPFW 2014

Sedela sem tik ob njem in to je bila izkušnja, ki se je vedno spominjaš. Začeli so igrati glasbene tone, ki jih, ko človek sliši, potegnejo mobilni telefon in naložijo aplikacijo Shazam, ker je tako imenovana "druga", in to je danes. Biti drugačen :) Z vidika laika moram samemu šovu reči, da je bil uspešen.

Prikaži MBPFW 2014 Prikaži MBPFW 2014

Ni šlo zgolj za modno revijo, ampak rada bi imela nekaj kosov v svoji garderobi. Preprosti materiali, kroji in šik še.

Prikaži MBPFW 2014 Prikaži MBPFW 2014

Vsi modeli so bili videti popolnoma enaki, velika očala in ohlapni lasje, preprosti, a odlični! Česar nikoli ne morem razumeti .. Zakaj mora dekle priti na pomol? Izgovoriti besedo iz koncentracijskega taborišča. Želim si, da bi živel in videl dan, ko se je spremenilo. In ne bi bil presenečen, če se tega ne bi zgodilo tistega dne. Moje mnenje je, da ženska, ki ima obline in jih lahko nosi, lahko nosi karkoli in morda ni videti kot krušna rama .. Ampak smo že nekje drugje :) je karkoli. Tu se je potrdilo, da zmaga tisti, ki to počne drugače;) Tudi z DifferentFasion.cz si drugačen.

Veronika, za katero je drugače biti srčna zadeva;)

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij