DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Melissa - nova čudovita kolekcija najljubših plastičnih čevljev

  11. 07. 2016      Iz sveta mode

Brazilska znamka Melissa tega ne skriva, ker je izvirna in zdi se, da je zbirka iz kolekcije bolj kreativna in zanimiva. Kolekcija, ki vam jo predstavljamo v tem članku, je trenutna jesen / zima 2016. Ali imate radi pravljice, fantazijo in znanstveno fantastiko? Kako je z Alico v čudoviti deželi ali zgodbo o malem princu? V tej kolekciji lahko pričakujete tako brezčasno izvirnost. Seveda ji ne manjka eleganca in slog.

Melisso ste vzljubili ne le zaradi materiala čevljev, ampak predvsem zaradi njihovega neustavljivega vonja , ki spominja na žvečilni gumi. Material se imenuje Melflex , je lahek, mehak in se popolnoma prilagaja obliki vašega stopala. In kako izgleda letošnja kolekcija, presodite sami. Uživajte, uživajte in navdihnite.

Zagotovo se bo vsak izmed vas spomnil zgodbe o malem princu iz obveznega branja v šoli, ki so jo nekateri morda razumeli v odrasli dobi, večina nas ga ima rada in to zgodbo spet prebrala svojim otrokom. Melissa je v novi kolekciji predstavila čevlje, ki navdihujejo zgodbo o malem princu.

Te čudovite balerinke na nogah z ilustrirano notranjo nogo in zanimivimi motivi zunaj čevlja ponujajo različne barve - od svetlo roza do črne . Tako lahko izbirate med široko paleto trendnih barv in uživate v pravljičnih nogah.

Še en neverjeten navdih je zgodba o Alici v čudežni deželi. Melissa je n aprosto originalni baletke Melissa , ki predstavljajo ljudsko pripovedko ,, Alice v čudežni deželi "so tako čudno in zagotovo se bo srečal z občudovanjem na vašem območju. BALERINKI ima klasično obliko, manjšo luknjo na vrhu in nekoliko dvignjeno peto v obliki 2 cm. notranjik funkcije ilustrativni slike. Čevlji so pregledni in nasveti so rdeče srce in črna lista, kot tudi v igri kartice. Vsak čevelj je drugačen, vendar so isti, in tako izvirna. Melissa ponuja tudi kombinacijo različnih barvah.

Ni vsaka ženska na nogah kot Pepelka, Melissa pa misli na vse, zato je naredila čeveljčne čevlje, v katere se boste prvič zaljubili in pazite, da vam copata ne pade. Te čudovite klinaste čevlje z mehčanim notranjim podplatom na stopalu lahko skoraj občutite in izbirate lahko med več barvnimi kombinacijami.

Škoda bi bilo, če bi ostali pri pravljicah in vas ne bi seznanjali s preostalimi zbirkami. Trenutna kolekcija jesen / zima 2016 je bila uspešna, saj ponuja balerinke z marmornatim dizajnom ali s tekočim srčnim vrhom . Pa tudi balerina z nizko mentol barvo z lokom in mokasin slog, ki ne bo nikoli šel iz stila.

Upamo, da ste uživali v našem navdihu v naši čudoviti kolekciji Melissa in kmalu zasijali na nogah.

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij