+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Melissa - Kolekcija pomlad / poletje 2016

  14. 04. 2016      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, lCWbWNQJhws)%

Pomlad vsekakor prihaja z novo epizodo Different TV. Ko razpakiramo novo kolekcijo čevljev Melissa in diši po celi trgovini, je popolnoma jasno, da pomlad nima možnosti pobegniti :) Pojdite z nami, da si ogledamo najboljše modele, ki jih ponuja ta kolekcija.

Obožujemo čevlje Melissa , to vsi vedo že zdavnaj. In če jih zaenkrat ne boste imeli radi, ne bo minilo dolgo :) Melissa čevlje lahko enkrat zavohate in se ne morete izogniti zaljubljenosti. Mehčana plastika Melflex je impregnirana z dišečo esenco, ki vas bo spomnila na vonj sladkih bonbonov. Poleg tega so čevlji Melissa izdelani iz neverjetno mehkega in prožnega materiala , zaradi česar se boste počutili udobno ves dan.

Nova kolekcija čevljev Melissa ponuja široko paleto balerin, copat, jopic in celo superge . Morda bodo največji del nove kolekcije zasedle priljubljene balerinke Melissa , med katerimi boste našli čudovite barve in modele. Prav tako morate izbirati med copati in puloverji, ki jih zagotovo izberete za poletje.

vse kar morate storiti je, da kliknete na ženske čevlje in začnete izbirati :) Različna ekipa vam želi tako lepo in dišečo pomlad.

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij