BREZPLAČNA maska pri naročilu nad 30€!BREZPLAČNA maska pri naročilu nad 30€!ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

MELISSA čevlji z vonjem

  25. 03. 2019      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, xmojef7zvSg)%

MELISSA

Dišava. Beseda, ki nas v zadnjih dneh spremlja v vsakem kotičku. Z nastopom pomladi se je zrak popolnoma spremenil in tako uživamo v pravem, spomladanskem vzdušju. In kaj nam to v resnici pomeni? Konec koncev, izvedba čudovite kolekcije v čevljih Melissa.

Kdo nas spremlja že nekaj časa, ve, da so čevlji Melissa za nas srčna zadeva. To so naši najljubši čevlji , ki nas spremljajo na poti od samega začetka. Ni čudno, da smo jih imeli tako radi. Poglejmo, kaj je novega v novi kolekciji Melissa 2019.

Za pomlad in poletje je znamka pripravila nekaj vročih novic in trendov, o katerih vam bo Simča povedala več. Naučili se boste na primer, kakšna je razlika med pudrom in staro-roza barvo ali kaj bo zadela to pomlad in poletje. Vendar ne skrbite, ne preneha se pri barvah. Skupaj si bomo ogledali nove modele, ki jih je za nas pripravila Melissa . Predstavili bomo čudovite dišeče superge, copate in celo flip flops. Mmm!

Udobno se namestite, saj je tu nova epizoda polna zanimivih informacij. Lepo se imejte in se prepričajte, da nam na Facebooku sporočite, kaj vam je všeč pri letošnji kolekciji in kaj se vam zdi zanimivo.

Obutev MELISSA

Objavil: Martin Špeta

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij