+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Materinski dan je tu. Katero darilo boste poslali svoji?

  07. 05. 2020      Iz sveta mode

Dan, ko se poklonimo svojim ljubljenim in ljubečim materam je 10.5.

Materinski dan, ki je zahvala materam in praznovanje materinstva zato želimo, da je poseben za vse, ki sodelujejo. Osrečimo sedanje in bodoče matere, privoščimo jim lep dan, poln veselja in pozornosti in morda celo majhno darilo, za katerim bije njihovo srce.

"Če si mati, v mislih nikoli več nisi sam. Mati mora vedno razmišljati dvakrat - enkrat zase in enkrat za svojega otroka."
Sophia Loren  

Vsaka mama je drugačna, vendar imajo vse nekaj skupnega. Ljubezen do svojih otrok in veselje do lepih modnih kosov. Nekaterim je všeč prijeten šal , ki ga lahko nosijo skozi celo leto, drugim morda udobna obleka, v kateri je lahko lepa pri delu in na sprehodih.

Naš nasvet je vsekakor torbica! Darilo, ki nobene matere ne bo nikoli razočaralo. Torbica je dodatna oprema, ki jo potrebuje vsaka ženska in jo uporablja, zato morate le izbrati barvo, materino najljubšo obliko in slog in že imate popolno darilo. Izbirate lahko med številnimi svetovnimi znamkami in široko paleto modelov.

Si ne upate izbrati darila sami? Ne belite si glave! Za vas imamo idealno izbiro v obliki darilnega bona. Lahko ga naročite v tiskani obliki in z veseljem vam ga bomo dostavili v darilni ovojnici na vaš naslov. A ker se mnogi med nami ukvarjajo z nakupovanjem daril, kot pravijo, lahko v zadnjem trenutku darilni bon kupite tudi v elektronski obliki, tako da ga boste imeli pravočasno in tudi podarili ga boste pravočasno.

den_matek

Največje darilo zanjo pa ste vi, otroci.

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?