+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Markéta Radá: Slog mojega srca

  13. 02. 2019      Iz sveta mode

Še ena epizoda naše serije Moj slog srca. In tako smo v tem članku pripravili lepe vrstice o naših žabah iz Differentua. V prejšnjem članku ste za Differenta.ro izvedeli pikantnost našega romunskega kolega Elizeja - upravitelja območja . Ta članek je namenjen naši hudomušni, spretni in ne zelo skromni margravični Rada, ki pri nas ni nihče drug kot Rada, ampak mislim, da bi se moral imenovati Radek, markup Radek.

Markeťák Ráďa

 • Kdo je Radek?
  Radojev življenjski slogan: Dycky Most. Svojo sposobnost izdelave umešanih jajc (tudi z eno roko) ocenjuje kot svoje posebne spretnosti. Tam, kot pravi, njegove kulinarične umetnosti še zdaleč ni konec, skromno se opiše kot strokovnjak za točenje mleka v kapučino ali kakav. Je navdušenec na prostem. Lastnika dveh samic borderek (Rozárka in Lucy), gresta z njimi na trening, agility. To je naš Predator Racer. Po potrebi vrže škatle v skladišče in med vožnjo po drsalki skače po policah, medtem ko se še vedno vrti po glavi. Preprosto je "Klark Kent". "Zelo lep fant z lepo punčko in velikimi mišicami". Tako bi opisal samega sebe. Neimenovani sodelavec bi Radka opisal tako: "Radek ima lepo rit."
   
 • Kaj vključuje vaše delo? Komunikacija s strankami in vse, kar je povezano z njo, so moji prsti v skoraj vsem. Za 3 leta.
 • Kje lahko stranke vidijo vaše rezultate dela? Stranke lahko redno berejo moje objave na družbenih omrežjih (ali, kot pravimo označevalci - na kocki). Sestavljam pune v oglase in v Photoshopu črkam sestavo izdelkov, medtem ko čakate. Jaz sem samo tisto dekle za vse.
 • Kako izgleda vaše delo? Vedno imam na svoji mizi skodelico z manjšo keglico. To je značilno zame.
 • Kaj vam je pri Differenti najbolj všeč? Z našim marketinškim partnerjem Martinom ustvarjamo zvit duet in pred kratkim resno razmišljamo o tem, da bi ustanovili jutranjo oddajo. Všeč mi je Martin on Different (kako drugače).
 • Po delu zabava. Kaj počnete v prostem času? Kje, kako se sprostite? Najljubše aktivnosti so streljanje in potenje = Predator race, SRTG Rokycany (Spartan Race Training Group), ki se ga udeležim dvakrat tedensko. Če lahko, imam rad plezanje (ne samo pri šefu) ali plezanje po steni.
 • Imate še kakšne najljubše znamke? Pred kratkim mi je bila všeč blagovna znamka Under Armor in vesel sem, da jo imamo pri eshopu. Njene funkcionalne stvari uporabljam predvsem za šport.   Converse + Happy Nogavice so moje srce. So veliko stilske, udobne in malo nore blagovne znamke, ki jo preprosto obožujem. Nenazadnje tudi rad nosim kose TommyjaHilfiger, ampak več za boljše priložnosti.

  Slog mojega srca

  .

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij