+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Majica, ki jo lahko preoblikuješ vsak dan? Ja, Dizzplay!

  16. 07. 2013      Iz sveta mode

Morda ste že slišali za majice znamke Dizzplay, vendar se veliko ljudi še vedno sprašuje, kako to deluje. Občasno nam kdo reče, da si želi in tisto majico z njegovim imenom. Lahko pa je to ime napisal sam. Naslednji dan pa morda telefonsko številko. Ali pa si zaželiš nekoga rojstni dan. Ali pa ime ekipe. Ali pa da je na ženskih vožnjah s prijatelji. Ali pa, da bodo pili svobodo. Ali ... ali karkoli. To je genij Dizzplay majic!

Sodobna Velcro je skrivnost spreminjanja napisov. Dizzplay - ena majica in vsak dan drugačna

Kako natančno deluje? Vsaka majica znamke Dizzplay ima sprednji del zelo fine moderne Velcro, ki je navzven videti kot tkanina, deluje pa kot običajna Velcro. Toda za vsako Velcro potrebujemo drugi del s kavlji in to so črke majic Dizzplay. Torej razumete? Vsako črko lahko preprosto olupite in prilepite. Ali pa se odtrga in drži? Kako se pravzaprav imenuje Velcro? :)

Velcro je skrivnost spreminjanja napisov. Velcro je skrivnost spreminjanja napisov.

Zahvaljujoč sodobnemu Velcro in paketu črk (nekateri so tudi v paketu 4X - na primer A, E itd.) Vam ni več treba ukvarjati s tiskanjem. Svojo idejo boste dali v nekaj sekundah.

Črke in simboli Dizzplay vsebujejo širok razpon. Črke in simboli Dizzplay vsebujejo širok razpon.

Vendar to ni samo izdelek, s katerim se lahko zelo zabavate in zabavate naokoli. Je tudi zelo zanimivo, brez primere in močno poslovno in oglaševalno orodje. Z njim lahko enostavno sodelujete in promovirate svoje izdelke, storitve, dogodke itd.

Barmenka z trikom Dizzplay in akcijskim koktajlom. Bi radi Mojito? :) Barmenka z trikom Dizzplay in akcijskim koktajlom. Bi radi Mojito? :)

Primera življenjskih situacij, kjer je Dizzplay idealno primeren, sta lepo opisala Mark in Nikol. Od poznanstva do družine. Poglejte in morda boste imeli gosjačke kot pri nas: https://dizzplay.com/en/dizzplay-pribeh :)

Za svojo željo lahko uporabite majico Dizzplay :) Za svojo željo lahko uporabite majico Dizzplay :)

Zahvaljujoč posebni ponudbi je cena za majico in paket črk ali simbolov res dostopna. Zdaj ni treba čakati, saj lahko sami postanete oblikovalec majice :) Prijatelji začudeno odprejo usta in zaprejo, ko zapustite sobo;)

Majica in črke Dizzplay - Posebna ponudba Majica in črke Dizzplay - Posebna ponudba

Majice Dizzplay Majice Dizzplay

Več informacij je na voljo na uradni spletni strani projekta: www.dizzplay.com  

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij