+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Luksuzni plašči - umetniška dela v garderobi

  24. 10. 2014      Iz sveta mode

Vsaka modno ljubeča ženska požre slike na modnih pistah znanih oblikovalcev, poročila z modnih tednov po vsem svetu in najnovejšo kolekcijo modnih hiš. Ampak sprijaznimo se - kdo od nas je resnično navdihnjen, sploh iščemo te modne modre?

Oblikovalci pogosto ustvarjajo zelo ekstravagantne modele, ki dajejo nekaj smeri in navdihujejo bolj dostopne modne znamke. Dokaz so lahko luksuzni plašči z modnih plovb. Na primer, kariran luksuzni plašč Céline, z velikim ovratnikom in pasom. V tej kolekciji jesen / zima 2014 se podobna zasnova pojavlja v kolekciji Desigual . Oblikovalci so tako jasno določili slog te zime - plašč iz flisa z masivnim ovratnikom, pasom in motivom velikih kock.

Ekstravaganten plašč Céline s črno-belimi nepravilnimi oblikami in velikim ovratnikom. Vir: google.com Ekstravaganten plašč Céline s črno-belimi nepravilnimi oblikami in velikim ovratnikom. Vir: google.com

Plaid plašč podjetja Desigual. Model podoben, vendar v nosljivi obliki;) Plaid plašč podjetja Desigual. Model podoben, vendar v nosljivi obliki;)

Kaj pa motivi pop art? Kdo si upa imeti barvit plišasti plašč z motivom obraza iz stripa? Verjetno nič od tega. Ne le zaradi zelo visoke cene, ki jo lahko pričakujemo od luksuznega plašča Prada , ampak tudi zaradi neizmerne ekstravagance, za katero češke ulice niso pripravljene. Oblikovalci modne hiše Prada pa so s tem plaščem zastavili novo smer - povezovanje pop art kulture z modo. Naj vas navdihnejo trendi v pop-art barvnih oblekah, ki imajo bolj zmerne odtenke in ugodno ceno okoli 2500 CZK;)

Barvita pop art obleka Desigual iz kolekcije jesen / zima 2014. Barvita pop art obleka Desigual iz kolekcije jesen / zima 2014.

Ekstravaganten plišasti plašč Prada in obraz. Vir: google.com Ekstravaganten plišasti plašč Prada in obraz. Vir: google.com

Zato je naš nasvet, naj vas navdihuje svetovna moda, tudi če je vaš proračun omejen. Videz na svetu ne govori samo o denarju, ampak o slogu, navdihu in sposobnosti kombiniranja;)

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij