+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

LJUBIM DO MODE V RAZLIČNEM OBLIKU

  13. 02. 2019      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, oguL2HsvTG)%

DIFFERENTA OBLIKOVANJE

Naša in vaša ljubezen. Naše sanje so se uresničile v obliki lastne blagovne znamke. Naš mali diferencirani dojenček . Vse to in še veliko več je modna znamka Differenta Design ❤️

V desetih letih smo videli precej. Videli smo res lepe kose, pa še manj uspešne. Za vas že deset let izbiramo najboljše in najlepše modne izdelke, ki jih svet ponuja. Zato smo se nekega dne odločili, da bomo ustvarili najboljše od nas. Oznaka, ki bo predstavljala Različne. Kosi, ki bodo pravi od nas za vas.

Differenta Design je resnično edinstvena zadeva in mislimo, da jo boste našli vsi in vi. Blagovna znamka se ne boji duhovitosti in predvsem izvirnosti. Vedno poskuša nekaj navdušiti in presenetiti. Na primer, naše prve majice so vsebovale najboljše buzz v resnici. Na primer, moramo omeniti sporočilo "Oče napoveduje buzdo" iz res lepe pravljice. Ali pa "Ne Zagorka" - še posebej veselo je. In ne smemo pozabiti na legendarno sporočilo Standa Řezáč "Majn tacit try šušn" , ki je pri vas res najbolj priljubljeno.

S časom smo mislili, da se bomo lahko podali na drugo pot in ustvarili še nekaj modnih kosov. Zato je nastala povsem nova kolekcija Differenta Design, ki je resnično edinstvena. Ima kombinacijo različnih stilov, ki so jim všeč vse starostne skupine. Za dame imamo obleke, jopice in čepice. Imamo pa tudi luksuzne kose za moške v obliki trenirk.

Kaj več? Milan in Simča vam bosta povedala na našem DifferentTV. Veseli smo, da ste z nami.

RAZLIČNA OBLIKA

Objavil: Martin Špeta

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij