+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

LJUBE ANEKKE

  16. 05. 2019      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, 2-_LNrlNo5k)%

ANEKKE

Tu, v Differentu, imamo preprosto radi Anekke . Skladišče krasijo lepi kosi, ki jih v današnjem delu DifferentTV preprosto predstavimo. V nasprotnem primeru ni mogoče. Izjemni kosi vas čakajo v novi kolekciji pomlad / poletje 2019!

V tej sezoni se Anekke osredotoča predvsem na Jane in Indijo. Zato jih bomo danes podrobno analizirali in jim povedali, kako se med seboj razlikujejo. Če ste pripravljeni, recite naglas - LJUBIM ANEKKE !

Simča z Nikolom vam bo pokazal vse v tej epizodi DifferentTV . Da pa bomo še malo čakali, naj skupaj preberemo odlomek iz kratke zgodbe o deklici Jane in lepi. duhovna dežela z imenom Indija.

Jane

"Nekoč deklica, ki je rada brala. To sem bila jaz, Jane. Za mnoge ljudi je branje knjig veliko več kot hobi. To je način, kako ubežati resničnosti, živeti druga življenja, sanjati, ne da bi zapiral oči. In zame je majhno čarobno dejanje, v katerem lahko uživam kjer koli na svetu kadarkoli v dnevu. "

Te lepe besede natančno opisujejo, kaj želi Anekke Jane. Torej, veste, kako jo poznate?

Indija

"Svet je bil ustvarjen za odkrivanje. Zato sem avanturistična duša, ki želi odkrivati nove kraje in še naprej oplemenititi z vsemi izkušnjami, ki me čakajo nekje. Nisem bil. Ker, ko si del nekega kraja, narod in njegove navade ste lahko veliko bolj človeški, empatični in občutljivejši. V Indijo sem prišel z navdušenjem in željo po duhovnih poteh. "

Kaj pa Indija? Veš?

Potopite se v svet sanj, ker lahko vsakdo od nas sanja v kateri koli starosti . Sanje in domišljija vam bodo prav tako prvi povedali, kako razlikovati Jane in Indijo.

NOVA ZBIRKA KABELA JANE IN INDIJE


Objavil: Martin Špeta

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij