+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Ledvična zvezda!

  25. 04. 2019      Iz sveta mode

Simbol iz 90. let napoveduje vrnitev na modno sceno! Torbice, križne torbice, torbe s sklopko, celo nahrbtniki morajo plavati v ozadje, ko na sceno prihaja kraljica modnih dodatkov - torba s pasom !

Se ti zdi neverjetno? Retro, ki ste ga želeli skriti na dnu omare? Ne zavajajte se. Pozabite na staro ledvico, saj je moral celo ta kos prestati prenovo, preden je njegov trenutek prišel na modni vrhunec.

Zanimivo oblikovani, okrašeni in minimalistični jo lahko preprosto kombinirate z mnogimi oblačili, da se boste zabavali vsak dan.

Nošenje okoli bokov je morda prvo, kar si omislite, vendar to ni edina možnost. Če je dolžina jermena zadostna, zamenjajte ledvični pas ali vrečko za križno telo. Lahko ga pritrdite na pas čez majico, pulover ali celo plašč. Lahko ga jemljete tudi diagonalno, čez ramo, na prsi in jasno bo, da greste s časom in trenutni trendi vam niso tuji.

Torbica za pas Tommy Hilfiger

Čar ledvic leži v njeni praktičnosti. Konec koncev boste hranili vse potrebne stvari, kot so ključi, telefon ali denarnica. Nahrbtnika ne raztegneš ali se s torbico motiš nazaj in roke so proste.

To bo zvest dodatek za potovanja, počitnice, festivale in vsakodnevne izlete, na primer v mesto za nakupe. Svetovne zvezdnice, kot so Rihanna , Anne Hathaway in Kim Kardashian, so že podlegle ledvicam .

Zato verjamemo, da boste tudi vi podlegli. Mi, Ženske drugačnih, smo že izgubljene in jim želimo vse!

Poskusite ledvično vrečko Desigual - lahko je elegantna, subtilna in nekoliko uporniška. Z zlatim ali srebrnim okovjem in vedno nastavljivim trakom za maksimalno in igrivo uporabo.

Oblikovna ledvica

Ponujamo športno eleganco Tommyja Hilfigerja ! Zasukljen tekstilni dizajn z zlatimi detajli in dvema manjšima žepoma - preprosto ni pomote. In nenazadnje je ledvica z logotipom Calvin Klein zagotovo vredna vaše pozornosti!

Torbica za pas Calvin Klein

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij