+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Kupite darila zdaj in dobite darilo od nas! Dermacol kovinska šminka za vaš nakup.

  04. 11. 2019      Iz sveta mode

Tukaj je. Čas daril.

Božič se približuje z isto hitrostjo, ko najljubši sladkarije izginejo s krožnika, zato je čas, da se začnete spraševati, kaj boste uživali pod drevesom. A olajšali vam bomo in to z veseljem. Dali vam bomo super darilne ideje za vaše mame, možje, babice in prijatelje, tako da vi, Božiček, ne samo pridete, imamo darilo za vas. Namenjen je le nežnejšemu delu našega prebivalstva, a morda ni pomembno, bo

In ker vas radi razvajamo, smo se odločili, da vam podarimo luksuzno šminko Yves Rocher kot darilo za vsak nakup nad 1000 CZK . Ne samo, da bomo poskrbeli za vaš videz, ampak tudi verjamemo, da bomo božali vašo dušo. Ker ko se zunaj dobro počutite, se boste v notranjosti počutili dobro in to je tisto, kar si želimo.

Šminka Yves Rocher je vredna 450 CZK , tako da zagotovo ni slabe kakovosti. Poleg tega ponujamo raznoliko paleto barv, da preprečite, da bi imeli vse iste ustnice. Zelo radi bi se nasmehnili na obraz, ko odprete zavojček stvari ali dodatkov in vas s šminko poljubljate svoje ljubljene.

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij