DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Klobuk - dodatna oprema, ki nikoli ne gre iz mode

  07. 05. 2016      Iz sveta mode

Klobuk je že nekaj sezon velik hit. Čolni, kavbojski, priložnostne ali elegantne različice postajajo vse bolj priljubljene in nič čudnega. Ne le da nas ščiti pred soncem in zmrzali, temveč je tudi eleganten modni dodatek, ki poudarja našo osebnost.

klobuk scotchandsoda

Zgodovina
Da, tudi klobuki imajo svojo zgodovino. Zgodovinsko bi jih lahko vključili v obdobje antične Mezopotamije ali starodavne Grčije, vendar se v Evropo niso razširili šele v 15. stoletju. Kape so nosili cesarji in častniki. Bili so simbol dostojanstva in spoštovanja kot znak pozdrava. Skratka, klobuki so se vedno nosili, glava je pomemben del telesa in nosi precej občutljivih organov. Seveda je zato treba zaščititi to redko "škatlo" in tako se sčasoma pokrivala izboljšujejo in obnavljajo, dokler ne nastane klobuk.

Toda klobuk nima samo zaščitne funkcije , nekaj stoletij pozneje je postal okrasek mnogih gospodov in dame. Bili so celo taki časi, ko so ženske in moški hodili na ulico brez klobuka, je ta govor veljal za nespoštovanje. Seveda se je v določenih režimih ta "odnos" spremenil in klobuki so se umaknili v ozadje, vendar se ta modni trend zdaj vrača in čeprav nošenje ne pomeni toliko kot prej, vsekakor poudarja našo čutnost . ko lahko gospa obrniti. Skratka, moraš priznati, da je lepa moda, ki ima okus in stil je drugačen.

Zadnja omenjena lastnost "drugačna" je za nas zelo pomembna, saj nas žene naprejnaša e-trgovina ponuja elegantne in čudovite klobuke v razdelku modnih dodatkov . In sicer od nizozemske blagovne znamke Scotch & Soda in grške blagovne znamke Doca . Sedite nazaj, uživajte in navdihnite se za naše koščke ...;)

Scotch & Soda

Doca

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij