+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Keepcup - vrč, ki prižge dan

  07. 12. 2015      Iz sveta mode

V današnjem modernem času sploh ne bomo prišli na delo zjutraj brez vonja po sveži kavi . In če ste tako ali tako zasvojeni, dobro veste, da kava ali čaj najbolj okusita vašo najljubšo skodelico . In zato imamo čudovite novice za vas. Prinašamo nove skodelice, ki bodo polepšale vaš vsakdan. Keepcup ni samo navadna skodelica ...

Plastična (polipropilenska skodelica brez BPA) s silikonskimi dodatki je bila ustvarjena predvsem za zaščito narave. Leta 1998 so izdelovalci vrčkov rekli, da je na voljo dovolj plastičnih in papirnatih skodelic. Kasneje so ti domiselni in barviti vrči postali večji pojav, kot so jih kdajkoli pričakovali.

Te netoksične in okolju prijazne skodelice so narejene v več barvnih različicah, ki si jih sploh ne bi mogli predstavljati, vendar se s posebnimi očarljivostmi te pastelne barve združujejo, da boste lahko srečni vsak dan. Izbirate lahko med štirimi velikostmi - ekstra majhnimi, majhnimi, srednjimi in velikimi, tako da lahko v svojo najljubšo skodelico naredite majhno, črno kavo ter sladke in velike latte.

Priljubljenost teh vrčkov, vendar ne samo zaradi materiala in barv, je treba omeniti tudi njihovo praktičnost. V Keepcupu vroča pijača traja približno trideset minut dlje kot v običajni skodelici, silikonsko zapiranje pa lahko zagotavlja, da se skodelica ne bo samo razlila. Skodelica se prilega v večino kavnih aparatov in jo lahko postavite v mikrovalovno pečico ali pomivalni stroj.

Na različnih družbenih omrežjih lahko vidite, da je Keepcup postal pomemben pojav v več državah po svetu. Ljudje se s svojimi čuvaji (zlasti na zgornjem delu zapore) fotografirajo na poti v službo, na mizo med papirji in na sprehodu, ki kažejo, da lahko celo "majhna plastična stvar" polepša dan.

In še vedno oklevate? Razveselite se in si priskrbite tisto, ki vam ustreza. Obljubimo, da bomo vsako jutro z vami in vam prinesli najboljše, kar lahko - svojo jutranjo kavo. Poleg tega se končno lahko izstopite iz množice in si privoščite svojo nenavadno in veselo vrč, v katerem bodo vsi uživali. Bodi malo drugačen. ;)

Viri fotografij: Pinterest.com

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij