DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

KeepCup - Praktične skodelice s slogom

  19. 01. 2016      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, GcKJERVsX1k)%

Jutro je, iščete pravo pozitivno energijo v sebi in se boste lotili drugih dnevnih opravil. Kaj vam lahko pomaga pri poti do dela? Kaj bo polepšalo vaš dan? Kako začnete svoje telo? Konec koncev najljubša kava ali čaj . In nič lažjega kot izbiranje stilske skodelice, ki vam vsako jutro pričara nasmeh na obrazu.

Govorimo o skodelici z imenom KeepCup . Še en del našega različnega televizorja je posvečen tej skodelici in že na začetku moramo reči, da smo za to znamko res veseli. Vemo, da uživamo v barvah in slogu teh skodelic, a tudi mi imamo radi idejo o reševanju sveta . Z KeepCupom se poslovimo tudi od plastičnih ali papirnatih skodelic "Coffee to go". Pojdite v svojo najljubšo kavarno na pot do dela in jim namesto njihove skodelice podarite svoj eleganten KeepCup. :) Ne boste le v učilnici , ampak boste s svojim malim korakom podprli tudi svet . In se splača!

V epizodi boste našli osnovne informacije o skodelici KeepCup , ki vas preprosto prisili, da ljubite vrč, preden pride v vaš dom. Zahvaljujoč vrhunsko zasnovani kapici je zelo praktičen , poleg tega pa bo eleganten trak iz gume okoli telesa skodelice ščitil pred kurjenjem zaradi vroče pijače.

Za tiste, ki uživate v majhni, močni kavi, ponujamo veliko, veliko, srednje, majhno skodelico in v nekaterih omejenih izdajah Extra Small. :)

Vemo, da vas zanima ideja elegantnega pitja kave na poti do dela in varčevanja okolja, pa tudi nas. :) In tako tudi verjamemo, da boste izbrali svoj odličen KeepCup. Najprej si oglejte našo novo epizodo Različna televizija , se zavedite in šele nato izberite.

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij