+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Kako uskladiti svojo O torbo z vašimi najljubšimi oblačili?

  06. 02. 2019      Iz sveta mode

Kako uskladiti torbo O s svojimi oblačili? To nas pogosto sprašujete. Mogoče zato, ker ne veste, kaj bi počeli, tega brezčasne torbice niti ne boste kupili. V tem članku pa vam bomo svetovali. Izbrali smo nekaj oblek, ki vam bodo povedale.

O torba

Plastične vrečke modne znamke O bag , ki jih že poznate. To je revolucionarna znamka, ki predstavlja torbice, ki jih lahko sestavite po svoji domišljiji. Vemo, da ni tako enostavno izbrati med tako velikim številom, zato smo za vas navdihnili zanimive vrečke O bag . Če kupite celoten komplet, v katerega samo kupite notranjo torbo, tako da lahko sčasoma spremenite posamezne komponente. Kako torej vso torbico uskladiti s posameznimi oblačili?

O vrečka , tudi če gre za plastični material, samo vse postavi na vrsto. Ne glede na to, ali izberete športno, elegantno ali poslovno obleko. Dobro se ujema tako s poletnimi oblekami Desigual kot s puloverji Differenta Design. Sijoče gamaše lahko nosite tudi s športno jopico in dodate obleko torbici v tonu jopice. Ne bojte se kombinirati barvnih ročajev z barvnim telesom, imeli boste zelo zanimiv slog, ki ga bodo opazili številni mimoidoči. Glavno in še veliko več boste izvedeli v naslednjem videoposnetku.

Več navdiha najdete v našem videu na Različni TV!

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij