+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Kako se obleči za valentinovo?

  21. 01. 2019      Iz sveta mode

Čez manj kot mesec dni imamo pogostitev vseh zaljubljenih, praznik sv. Valentinovo. In čeprav gre za ameriške počitnice, si priznajmo, da ga prav radi praznujemo. Šele zato, ker smo srečni, da imamo svojo dragoceno polovico in da imamo na ta dan že dolgo uveljavljen stereotip, da lahko nekoliko popestrimo. Ne glede na to, ali praznujete ali ne, smo pripravili nekaj nasvetov za obleko, za katero mislimo, da vas bo vsaj spodbudila, da bi ta praznik preprosto praznovali.

Ženske valentine

Za dame imamo nekaj nasvetov. Vsekakor morate upoštevati, drage dame, da moški na splošno ljubijo ženska oblačila. Naredijo ženske ženske. To je dejstvo. Točke lahko dosežete z nekonvencionalnimi ženskimi oblekami Desigual, vsekakor bi se lahko grešili celo ženski kombinezoni te modne znamke Desigual . In nenazadnje ne smete pozabiti nositi ženskega spodnjega perila Calvin Klein. Ko boste šli nocoj v posteljo, se oblecite v sladko, simpatično in seksi pižamo Calvina Kleina in verjemite, da se vaši Valentini ne bo uprl.

ženska obleka Desigual

ženske na splošno Desigual

spodnje perilo Calvin Klein

Moške valentinove obleke

Gospodje, ne podcenjujte mode za Valentinovo in se potegnite z zanimivo moško majico Desigual . Izbirate lahko med različnimi dizajni. Nova kolekcija Desigual za pomlad in poletje 2019 je polna domiselnih kosov, ki jih bo vaša draga polovica zagotovo cenila. V tej izvirni majici z rožo v roki na Valentinovo nedvomno rezultat.

moška majica Desigual

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij