+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Modni nasveti

Kako raztegniti nove čevlje?

  21. 05. 2019      Splošna vprašanja

Pozdravljeni,

Rad bi se posvetoval s tabo. Za vas sem kupila nove superge in so precej tesne, mi boste svetovali, kako nove čevlje razširiti na najboljši in najbolj učinkovit način?


Sandra Nová

Odgovor

Dragi Sandro,

Prepričan sem, da niste sami, ki bi to vprašanje lahko "mučili", zato se vam zahvaljujemo za to. Veliko je treba storiti glede širjenja novih čevljev, vendar ne pozabite biti previdni.

6 nasvetov za raztezanje novih čevljev

  1. Če morate čevelj širiti v širino, lahko dobite razpršilec za čevlje, ki ga lahko preprosto uporabite v skladu z navodili.

  2. Drug način, da raztegnete čevlje, je, da nogavice navlažite ali jih popolnoma navlažite in zdrsnete v čevlje, jih nekajkrat sprehodite po hiši in čevlje iztegnite, še posebej, če so čevlji usnjeni.

  3. Uporabite lahko tudi posebno peno za čevlje, ki jo običajno dobite v čevljih. Če želite čevlje raztegniti s peno, je potrebno kupiti nekaj napenjalcev, s katerimi lahko obujete čevlje. Vendar je treba ta postopek večkrat ponoviti. Lahko pa izberete tudi varianto z alkoholom. Samo obrišite čevlje od znotraj.

  4. Če vas potisne samo čevelj čevlja, ga lahko potegnete s krpo, ki jo pokapate s kisom.
  5. Če imate višji nagon in klasika z mokrimi nogavicami ne pomaga, namočite nogavice z alkoholom in nekajkrat hodite.

  6. Vam je kdaj treba kupiti nove poletne čevlje in jim pasu neprijetno odrezati? Razpršite na trakove, da material zmehčate ali kupite parafinsko svečo, ki jo na trakove nanesete večkrat od znotraj, da jih zmehčate.

kako raztegniti nove čevlje

Lep dan za www.different.cz, želi Nikol.

 

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij