DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Kako pravilno prižgati sveče WoodWick

  12. 09. 2018      Iz sveta mode

Prižiganje sveče ni znanost. Toda WoodWick niso samo sveče. So edinstveni, narejeni iz visoko kakovostnih voskov, iz prozornega pihanega stekla in z naravnim lesenim steljem. Sveče WoodWick so čarobne, zato je v njihovem pravilnem gorenju malo čarovnije. Ko pravilno izgovorite, dobite tisto, kar želite - nepozabno vzdušje, polno harmoničnih vonjav ob zvoku škripajočega ognja v kaminu.

Sveča WoodWick

Preden prižgete svečko WoodWick, ne pozabite, da je leseni steber malce drugačen od običajnega bombažnega. Lesena mora le prižgati na enem koncu, plamen se širi in stenj začne pokati.

Sveča naj gori, dokler se vosek ne stopi na vse strani steklene posode. Traja približno 30 minut do ene ure, odvisno od velikosti in oblike kozarca. Vosek ne bo ostal na robovih in tunel ne bo nastal.

Višina plamena se lahko razlikuje, vendar vam ni treba skrbeti - tudi majhen plamen, ki se zdi, da gori, gori. Če se sveča začne dimiti ali se plamen poveča na 4 cm, priporočamo, da svečo odpihnemo, da se ohladi in skrajša stenj na 0,3 do 0,6 mm.

Nikoli ne premikajte sveče, ko gori, saj je vosek vroč in bi lahko v njem zlahka utonil. Ne izpostavljajte prepihom, ne puščajte odprtega okna, ventilatorja ali klimatske naprave. Idealen kraj za kurjenje je ravna, toplotno odporna površina, za podlago pa je mogoče uporabiti lesen okrasni pokrovček za sveče.

Sveče WoodWick

Takoj, ko svečo ugasnete, se vosek spet strdi in počaka, da spet zaželite aromo. Če pa je na dnu približno 1 cm voska , ne svečite. Zaradi vaše varnosti je WoodWick zasnovan tako, da se sam izklopi, ko se približa dno.

Vse, kar morate storiti, je, da izberete pravo dišavo in uživate v teh nekaj majhnih nasvetih s pravimi pekočimi in škripajočimi zablodami s svečami WoodWick, ki bodo očarale vas in vsakogar, ki vas obišče.

WoodWick Oudwood

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij