DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Modni nasveti

Kako poravnati svetlo obarvane Desigual kose?

  04. 01. 2018      Kako se obleči

Pozdravljeni,

Všeč mi je blagovna znamka Desigual in nakupujem pri vašem eshopu. Ko se pojavi nekaj novega, kot je nova kolekcija, ne morem slediti in kupiti lepega dela za kolekcijo. Res imam veliko stvari iz te blagovne znamke, in ker še vedno uživam in se jih nočem znebiti, sem te mislil prositi za nasvet, kako jih nositi in kombinirati skupaj? Da ne bi izgledala kot strašilo.


Milena Černá

Odgovor

Draga Mileno,

Zelo smo veseli, da spadate v Desigual toliko kot mi in še bolj smo veseli, da kupujete pri nas. In nismo presenečeni, saj skušamo biti drugačni, zato novo kolekcijo lansiramo na spletu. In še naprej izbiramo take kose, ki se med seboj ujemajo v oblikovanju . Zato je možno kombinirati oblikovalske komplete iz ene kolekcije, pa tudi različne kose v različnih zbirkah .

Vedno je odvisno od barve. Še več, obrabljene so divjine in barve. Zato vedno izberite kombinacijo, da barve in motivi ne premagajo. Če na primer izberete majico, pulover in torbico z različnimi živalskimi motivi, sploh ni pomembno, da bo na enem kosu zebra, na drugem pa leopard . Upam, da razumete. Navdušijo vas lahko naši videoposnetki z Outfit Tips , kjer redno kombiniramo stvari, bodisi v duhu ene blagovne znamke, bodisi izbiramo obleke med vsemi blagovnimi znamkami, ki jih imamo na www.different.cz .

Lep dan, Nikol z www.different.cz

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij