BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILOBREZPLAČNA DOSTAVA + DARILOŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Modni nasveti

Kako oprati čevlje v pralnem stroju?

  10. 05. 2019      Splošna vprašanja

Pozdravljeni,

Rad bi se posvetoval s tabo. Imam bele superge, pogosto jih nosim in ne želim več porabiti časa za čiščenje. Mi lahko svetujete, kako oprati čevlje v pralnem stroju, da se ne poškodujejo?


Adam Krásný

Odgovor

Dragi Adam,
Hvala za preiskavo. Čeprav se zdi, da večina ljudi čevlje opere v pralnem stroju. Seveda je treba razlikovati, katere čevlje v pralnem stroju je mogoče oprati in katere ne. V pralnem stroju ne perite usnja in semiš čevljev, lahko jih vržete takoj. Strojno peremo lahko samo krznene čevlje.

Kako oprati čevlje v pralnem stroju?

Najprej odstranite blazinice iz čevljev in jih ročno očistite s čopičem in pralnim praškom ter pustite, da se posušijo. Nato s čevljev odstranite vezalke, ki jih lahko operete z običajnimi oblačili. Dober nasvet - povežite jih, da ne zdrsnejo v bobnu vašega pralnega stroja. Čevlje potopite v vedro vode, ki ji lahko dodate malo pomladi. Nato sperite čevlje s čisto vodo.

Tik pred pranjem čevljev gumijast podplat idealno očistite z zobno pasto ali Cifemom (čistilo za kopalnico). Če upoštevate vse te korake, dajte čevlje v pralno vrečko ali vzglavnik, da se preprečijo, da bi se odlepili, in idealno uporabite gel za pranje . Nekateri pralni stroji imajo program pranja neposredno na svojih čevljih. Če vaš pralni stroj nima tega programa, nastavite pranje na občutljive tkanine, temperaturo vode na 30 ° C in najnižjo hitrost . To bo preprečilo morebitno zvijanje čevljev. Po pranju čevljev jih odstranite in pustite, da se posušijo za ogrevanje. Sušilnik popolnoma izpraznite.
kako oprati čevlje v pralnem stroju
Lep dan za www.different.cz, želi Nikol.
 
 
 
 
 
Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij