DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Modni nasveti

Kako očistiti gumijaste škornje?

  29. 07. 2019      Kako se obleči

Pozdravljeni Differente,

Imam nekaj parov čevljev Melisse in Zaxy. Pogosto jih nosim, zato sem si umazala umazanijo in umazanijo, ki je ne morem odstraniti. Mi lahko pomagate z nekaj načini čiščenja?

Hanka

Odgovor

Draga Hanka, hvala za odlično vprašanje! Danes vam ponujamo 2 nasveta za čiščenje gumijastih podplatov in plastičnih čevljev, ki delujejo!

1) Močna dva: Pecilna soda + pralni prašek
Sodo bikarbono in pralni prašek zmešajte v razmerju 1: 1 (izogibajte se uporabi detergentov za beljenje). Za nanašanje in širjenje laka za čevlje uporabite rahlo navlažene gobice ali različne grobe tkanine. Za čiščenje mešanice čevljev po čiščenju vedno uporabite drug vlažen kos krpe, da se izognete morebitnim madežem. Čevlje posušite, da se posušijo.
Očistite gumo na čevljih 4. korakOčistite gumo na čevljih 5. korak


2) Na belih čevljih: Hero Remover
Odstranjevalec laka za nohte je odlična pomoč pri belih čevljih, vendar jih ne uporabljajte za barvne. Lahko pride do razbarvanja. Sredstvo za odstranjevanje ličil namočite v odstranjevalec laka za nohte in rahlo (po možnosti obuti rokavice) obrišite površino belega čevlja. Na koncu operite čevelj s čisto vodo.
Čista guma na čevljih 13. korakČista guma na čevljih 14. korak

V podjetju Differentu boste našli izbor najlepših čevljev iz gume in plastike ! Ko veste, kako jih enostavno očistite, vam nič ne prepreči, da bi dobili par čevljev. Katerega imate najraje? :)
Markéta iz podjetja Different.cz vam želi lep dan
Vir: WikiHow
Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij