+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Modni nasveti

Kako obleči lik pravokotnika?

  14. 02. 2018      Kako se obleči

Pozdravljeni,

Imam enotno postavo. Široka ramena, boki in raven pas, nekje sem prebrala, da se moj tip lika imenuje pravokotnik, zato se sprašujem, kako se dejansko pravilno obleči. Podčrtati prednosti in odkriti pomanjkljivosti. Rada nosim modne predmete in rada nosim oblačila in bolj eleganten slog.


Eva Široká

Odgovor

Dragi Evo,

značilna značilnost tako imenovanega tipa "pravokotnika" ali "v obliki črke H" je tipično dečji lik , ramena široka kot boki in blag pas. Imate tipičen fantiški značaj, zato radi nosite oblačila in bolj elegantne kose, da se počutite bolj ženstveno. To razumemo. Kako to storimo? Ustvari krivulje!

Vaš cilj bo ustvariti iluzijo ženskih oblin. Nosite pasove, steznike, pritrdilne vrhove, preprosto vse, kar bo ustvarilo vaš potni list . Širok pas na pasu je odlična izbira, optično razdeli figuro in ustvari učinek tako imenovanih peščenih ur. Če imate radi eleganten slog, potem boste zagotovo veseli, da bi morali nositi rokave krila in obleke . In zagotovo ne boste ničesar pokvarili z višjim pasom, ne glede na to, ali izberete krila, kratke hlače ali hlače. Ni pa vam treba skrbeti za druge bistvene ženske detajle, kot so globlji dekolte ali "vodni" izrez, pa tudi majice in vrhovi iz finih materialov s polepšanjem prsi itd.

Če imate vitko postavo, ne bojte se uporabiti več plasti. Za jakne in plašče je priporočljivo, da se tesno in tesno prilegajo. Definitivno pravilo poudarjanja potnega lista! Izogibajte se ravnih in nerodnih rezov. A nič ne pokvari prevelikih kosov , skrijejo vse in obratno poberejo vitke noge in roke. Pozornost lahko pritegnete tudi z zanimivimi čevlji, prihaja pomlad, zato lahko kupite na primer netradicionalne plastične čevlje Melissa .

ženska obleka Desigual

Lep dan za www.different.cz Nikol.

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij