+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Kako nositi tila krila

  25. 05. 2017      Iz sveta mode

Ne drži več, da tila krila nosijo samo balerinke. Tille krilo je absolutna uspešnica, ki si jo lahko privoščijo ženska in dekle. Tille ali "tutu" krila so obvezen kos, ki bi ga morali dobiti ne samo za zabavo v dekliščini, ampak tudi za priložnostno oblačilo. Svetovali vam bomo, kako nositi takšna krila.

Seks in mesto


Ko rečete to krilo , najverjetneje pomislite bodisi na Labodje jezero Bezgicheva in Gelcera bodisi v najboljšem primeru na znano novinarko Carrie Bradshaw iz enako znane serije Seks v mestu, ki ni šla daleč po ekstravaganci. Vsi imamo radi njene obleke in ne govorimo ne. A resno povejmo, da si danes lahko upamo na takšne obleke in ni treba, da smo balerinke ali znane novinarke, ampak navadne punce, ki obožujejo modo.

tila krilo Deha

Tutu krila so preprosto obrabljena in jih je mogoče kombinirati z več stili. Tille krila imajo običajno široko gumo, ki je ne bi smeli rezati, zato jo lahko nosite na pasu in ob straneh, odvisno od tega, kaj izberete na vrhu. Če iščete ekstravaganten model v športnem slogu , oblecite denim jopič in superge Converse, da poudarite celotno obleko. S klasičnim vrhom vzemite krilo do pasu, poudarite vitek pasu, razkrijte vitke noge in skrite širše boke. Če izberete vrh v isti barvi, to je enobarvni slog , potegnite krilo na boke in si nataknite črpalke. Če imate figuro hruške , oblecite krilo minimalne dolžine pod koleni, če imate figuro iz jabolka , izberite krajšo različico, ki bo razkrila vaše zasluge.

Idealna dolžina, primerna za vse vrste likov, ima til krilo Deha , ki je trenutno na voljo v naših več barvah. Od svetlo sive, roza, temno roza, vijolične do temno modre. DEHA blagovna znamka iz Italije, je prosti čas, udobno in rafinirani, brezčasne kose, ki temelji na lokalnih plesalcev, tako da tutu krilo samo od blagovne znamke DEHA očitna izbira.
tila krilo Deha
Navdihnete lahko za naš video na Različni TV .

 

 

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij