+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Kako nositi obleke jeseni in pozimi?

  17. 10. 2018      Iz sveta mode

Vam je žal, da v svojih garderobah odložite svoje najljubše poletne obleke? Ne delajte tega, svetovali vam bomo, kako jih nositi jeseni in pozimi. Ker se jesen šele začela, ne pomeni, da bi morali nositi črno in sivo. Tudi narava je lepo obarvana, zakaj bi se potem, drage dame, oblekle v črno? V tem članku se boste naučili, kako nositi obleke jeseni in pozimi!

kako nositi jesensko obleko

Kako se torej prilagodite pravemu jesenskemu valu? Preprosto. Ja, resnica je, da črna in siva nikoli ne bosta ničesar pokvarila, kaj pa gorčica, rdeča, zelena, praškasta ali modra? Polka pike, črte in barvni motivi? Če ste se poleti počutili udobno, jih oblecite tudi v mračni sezoni.

Jesenska obleka

Navodila so preprosta. Oblecite svoje najljubše obleke in jih fino prilagodite s pisanimi nogavicami. Čez njih vrzite suknjič ali suknjič in imate jesensko obleko, kot je pobarvana. Poleg tega je majica v obliki majice lahko velik razcvet, ki ga lahko kombinirate tako s kavbojkami kot s pletenimi telovniki ali puloverji.

Verjemite, da bo prehod iz poletja v jesen in zimo za vas veliko bolj prijeten s to obleko, v kateri uporabljate samo svoj poletni ulov.

obleka Desigual

majica obleka Scotch & Soda

Zimska obleka

Ne samo poletna oblačila, ampak tudi zimska so idealna za udobno nošenje. Ni vam treba samo dvigniti zalog, ampak lahko kupite tudi lep kos. Samo od materiala je, da se v njih ne zebe. Takšna pletena, pulover ali jopica , zagotovo ničesar ne pokvarite.

obleka Scotch & Soda

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij