+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Kaj obleči na silvestrovo?

  19. 12. 2018      Iz sveta mode

Ali kot policaji iz Kobra 11 na nemških avtocestah tečete po trgovinah in si izberete popolno obleko za praznovanje novega leta in ne kaj za oko? Ali se ne morete odločiti, v čem se boste po naboju božičnih dobrot počutili dobro? V tem primeru ste na pravem naslovu, saj vam bomo dali nekaj odličnih nasvetov za obleko na silvestrovo!

obleka na silvestrovo

Iščete popolno obleko na silvestrovo?

Izbira prave kombinacije oblačil ni samo to. Nič čudnega, če stojiš pred garderobo dolge ure ali letiš po trgovinah in zaman poskušaš najti popolne prilegajoče, a udobne kose. Očitno je, da ta večer za vsako ceno preprosto potrebujete bliskavico in potrebujete popoln videz.

Obleka za primer

Če ste ena od tistih srečnic, ki čez božič ne dobijo dekota, potem si lahko privoščite obleko za telo ali obleko Desigual ovitka z visokimi petami in črko.

Kombinezoni

Kombinezoni ne bodo nikoli ničesar pokvarili, razen če ste samo “kombinezon”. Če oblečete kombinezon s trendi torbo, visokimi petami in zanimivo torbico, lahko greste.

Kavbojke, sijoče gamaše in seksi top

Klasične kavbojke in majice z bleščicami so tudi letošnje novoletne noči dovoljene, vzemite strup. Poleg tega zagotovo ne stopate v sijoče usnjene gamaše, ki se letos znova vračajo v modo. Dvojčki, ki jih lahko obrnete in spremenite barvo kosov, ki jih nosite, praznujejo velik uspeh.  

Kratke hlače, krilo in preprost vrh

Svojci in silvestrovanje so preprosto prirojeni, je jasno. In ne samo glede oblačil, pajkice in bleščice lahko okrasijo tudi vaš obraz.

ženska obleka Desigual

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij