+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Kaj nosijo blogerji?

  30. 07. 2018      Iz sveta mode

Niti modni guruji niti modeli, modnemu svetu zdaj vladajo blogerji. Da, tako so prijatelji, današnja resničnost se spreminja v virtualni svet in namesto tedna mode brskamo po instagramu, da dobimo dober odmerek modnega navdiha. Morda se nam zdi, da nekoliko pretiravamo, vendar ne pretiravamo. Pravzaprav bi lahko rekli, da preganjamo tisto, kar je neprijazno in kaj bo zbralo največ všečkov in kdo sploh preživlja. Čas je že tak, naredimo ga in sprejmemo in uživamo. Ker sledimo vsakdanjem življenju veliko zanimivih, smešnih in ustvarjalnih ljudi, ki nas navdihujejo.

In hvala bogu za to. Kot veste, imamo radi vse RAZLIČNE in imamo svoje najljubše blogerje, ki vladajo Instagramu in za katere menimo, da so "drugačni." In če jih poznate že zdavnaj, vam bomo pokazali, kakšne različne kose nosijo od nas.

Terez_matka je lepa ženska, ki svoj instagram oskrbuje ne le s svojim običajnim življenjem z otroki, ampak tudi s čudovitimi modnimi oblačili. Priznati moramo, da lahko odlično kombinirajo posamezne kose in se jih sploh ne bojijo. In predvsem, vedno izgleda najbolje. Ta obleka to dokazuje v obliki ženskih maxi krila Oblikovne in bele superge Converse .

Vemo, da je poletje, vendar za Emu rolerje nikoli ni prepozno ali prepozno, ne glede na sezono v letu, zagotovo vemo, da ne boste šli čez. Trajalo bo več let. In naš najljubši instgramer si.minkaaa to ve. Poleg tega jih lahko zdaj kupite s popustom.

Vladenkaaa nas je očarala s čudovitimi fotografijami ne samo z modnimi oblekami, ampak tudi s potovanj. In uživamo v njenih oblačilih na poti. Torej so zanjo namesto vezalke elegantne superge Converse s satenastimi trakovi.

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij